6 Απρ 2015

Ενημέρωση: Ασφάλιση της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ


Ένα νέο, αρκετά ενδιαφέρον, στο χώρο των επαγγελμετιών υγείας, για εμάς, τους Λογοθεραπευτές, τους Φυσικοθεραπευτές και τους Νοσηλευτές, που ακούει στο όνομα Αφάλιση για την Επαγγελματική Ευθύνη.
Το βρήκα χρήσιμο και αναγκαίο για πολλούς θεραπευτές και... το μοιράζομαι μαζί σας!

  Ελιζιάννα Χριστοδούλου, Παιδιατρική Eργοθεραπεύτρια SIT "Αγαπητοί φίλοι,

Μερικές φορές, σε ανθρώπους που ασχολούνται με άτομα που χρειάζονται βοήθεια, έχει συμβεί -άθελά τους φυσικά- κάποιο ατύχημα σε βάρος εκείνου που έχει ανάγκη αυτή τη βοήθεια.
Είναι ευνόητο ότι εκείνος που προξενεί ζημιά στο συνάνθρωπό του είναι υποχρεωμένος, ηθικά και νομικά, να τον αποζημιώσει.


Δεδομένου ότι κανένας μας δεν μπορεί να προβλέψει, επομένως και να αποφύγει το αναπάντεχο λάθος ή την αμέλεια, οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν θεσπίσει τα συμβόλαια Αστικής Ευθύνης, προκειμένου να μπορούμε να αποζημιώσουμε εκείνον που, άθελά μας, του προξενήσαμε κάποια βλάβη, σωματική ή υλική.
Είναι γνωστό όμως ότι, ενώ οι περισσότερες ιατρικές ειδικότητες μπορούν να ασφαλιστούν για την Επαγγελματική Αστική τους Ευθύνη, δεν ισχύει το ίδιο για μία ευρεία ομάδα ιατρικών επαγγελμάτων καθώς μέχρι πρόσφατα δεν τους προσφέρονταν ασφαλιστική κάλυψη.

Επιτέλους, όμως, το καθεστώς άλλαξε!
Τώρα πλέον και οι ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΜΑΙΕΣ & ΝΟΣΟΚΟΜΟΙ μπορούν να ασφαλισθούν μέσω της Generali Hellas, ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως.
Η ασφάλιση της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ και για αυτά τα επαγγέλματα είναι πλέον εφικτή με ασφάλιστρα από 67 € το 6μηνο, ή ακόμα και περίπου 11 € το μήνα (με πιστωτική κάρτα Visa ή Master και για παραμονή στο πρόγραμμα 12 μήνες).

Όπως έχει αποδειχθεί, στην περίοδο της οικονομικής κρίσης οι οικονομικές αξιώσεις όλο και πληθαίνουν.
Ένα ασφαλιστήριο Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης μπορεί να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα του επαγγέλματός σας, ακόμα και να προστατεύσει την ίδια τη ζωή σας.
Το κύρος και η ευρωστία της Generali εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών που
θα έχετε σε περίπτωση αποζημίωσης, αν και όταν τη χρειασθείτε.

Καλωσορίζουμε το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης
με ιδιαίτερη χαρά και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία χρειασθείτε."

Με τιμή,

Βάσια Κυλπάση, τηλ. 210-5241301, κιν. 6977-656900,
 e-mail: vkylpassi@gmail.com, vkylpasi@otenet.gr
&
Έλενα Κυλπάση, τηλ. 210-5241301, κιν. 6977-808616, 
e-mail: ele.kylpassi@gmail.com

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...