6 Οκτ 2011

Τα οφέλη από τη συντροφιά ενός ζώου

Τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα κατοικίδια Οι άνθρωποι πάντα επιθυμούσαν να περιθάλπουν ζώα. Στη σύγχρονη κοινωνία συνεχίζεται η δέσμευση ανθρώπων προς τη φροντίδα των ζώων. Σε ένα κλίμα συνεχών αλλαγών στις αξίες, ορισμένοι άνθρωποι δίνουν σημαντική σημασία στο ρόλο των κατοικίδιων στη ζωή τους. Αλλά ποια είναι τα οφέλη στον άνθρωπο από τη συντροφιά ενός ζώου;

Πώς βουρτσίζουμε τα δόντια του μικρού μας

Τα νεογιλά δόντια είναι υψηλής σημασίας για την υγεία των παιδιών μας, για τον εξής λόγο: αλλάζουν από την ηλικία των 6-12 ετών. Αυτό σημαίνει ότι κάποια από αυτά συνυπάρχουν στο στόμα για έξι χρόνια με τα μόνιμα δόντια που εμφανίζονται από την ηλικία των 5-7 ετών. Αν είναι χαλασμένα τα νεογιλά δόντια, χαλούν και τα μόνιμα δόντια.Για να μην χαλάσουν τα δόντια των παιδιών μας κάνουμε τα εξής:

Μια παράσταση για "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Η εταιρεία παραγωγής «ΕΛΛ. ΘΕΑ. – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ» αποφάσισε να προσφέρει τα έσοδα από την πώληση έως 250 εισιτηρίων της θεατρικής παράστασης «ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ» στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ενέργεια αφορά την παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 στις 21:15 στο θέατρο «Κιβωτός».

Το Παιδικό Μουσείο μας περιμένει με νέες δράσεις

Το προσεχές σαββατοκύριακο 8 και 9 Οκτωβρίου, το Παιδικό Μουσείο προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε δύο ξεχωριστά εργαστήρια ζωγαρφικής και ρομποτικής. Τα παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών θα πειραματιστούν με «Χρωματιστές γεύσεις!» Τι συμβαίνει όταν μπλεχτούν τα χρώματα με τα υλικά ζαχαροπλαστικής; Μπορούμε να το ανακαλύψουμε δοκιμάζοντας διαφορετικές και πρωτότυπες αναμείξεις.

I love Dyslexia

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για όσους σχετίζονται με τη δυσλεξία! Το ‘I love dyslexia’ είναι ο πρώτος και μοναδικός εξειδικευμένος χώρος στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε από την καθηγήτρια αγγλικών – ειδική παιδαγωγό κα. Αγγελική Παππά, με στόχο τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας σε μαθητές (παιδιά, εφήβους, ενήλικες) με δυσλεξία και άλλες ειδικές μαθησιακές ανάγκες (ΕΜΑ).