1 Δεκ 2011

Σοκολατένια κουφετάκια επάνω σε σχέδιο...

Βρήκα μια αρκετά χρήσιμη, αλλά και εύγευστη, δραστηριότητα που θα ξετρελάνει τους μικρούς μας φίλους. Κοιτάζοντας την φωτογραφία θα καταλάβετε αμέσως γιατί είναι ενδιαφέρουσα, αλλά και ΝΟΣΤΙΜΗ!!

Χρησιμοποιώντας μικρά σοκολατένια κουφετάκια και ένα σχέδιο που αντί για την κλασσική γραμμή περιγράμματος έχει κυκλάκια για περίγραμμα, η δραστηριότητα είναι έτοιμη.

Παιδικό Φεστιβάλ

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, το «1ο Παιδικό Φεστιβάλ Λόγου, Έκφρασης και Δημιουργίας», ανοίγει την αγκαλιά του και περιμένει τους μικρούς του φίλους

Το Φεστιβάλ οργανώνει η Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Νότιας Αθήνας, με την καλλιτεχνική οργάνωση και επιστημονική υποστήριξη του Κέντρου Μελέτης και Διάδοσης Μύθων και Παραμυθιών.

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 (11.00 – 18.30) και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 (11.00 – 19.00) στο χώρο της παλιάς Αμερικανικής Βάσης του Ελληνικού, που διαθέτει ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολη.

Είστε βέβαιοι ότι το παιχνίδι που αγοράζετε είναι ασφαλές;


Η Κομισιόν εγκαινίασε σήμερα εκστρατεία ενημέρωσης των ενηλίκων γύρω από την ορθή και ασφαλή επιλογή των παιδικών παιχνιδιών.
Με τη συνδρομή ευρωπαϊκών τηλεοπτικών σταθμών αλλά και πολλών καταστημάτων, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να πληροί ένα παιχνίδι για να αποτελεί ασφαλές δώρο για το παιδί τους.

Σύμφωνα με την Κομισιόν, από τον Ιούλιο του 2011, τα παιχνίδια που πωλούνται στην ΕΕ ικανοποιούν τους αυστηρότερους κανόνες στον κόσμο.

Η Επιτροπή επισημαίνει έξι πράγματα που πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές, όταν αγοράζουν παιχνίδια:

Δυσλεξία και αδέρφια. 10 σημεία προσοχής για την οικογένεια.

"Κατά την διάρκεια μιας αξιολογικής επίσκεψης σε μια οικογένεια για ένα κοριτσάκι 6 χρονών, με βάσιμες υποψίες για Δυσλεξία, με υποδέχεται η αδερφή του που είναι 8 χρονών και θέλει να σκύψω για να μου πει κάτι.
Σκύβω και..... "Να κάνετε τα πάντα για την Αλίκη μου"! "



Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ-Βασίλη


Η απόλυτη χριστουγεννιάτικη ταινία βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτό το Σάββατο 3/12. Αγχωμένος από τα deadlines για το μοίρασμα των δώρων, ο Αϊ-Βασίλης βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση. Τότε αναλαμβάνει δράση ο αδέξιος γιος του Άρθουρ, με αποτέλεσμα να γίνει άνω κάτω το υπερσύγχρονο εργαστήρι του στον Βόρειο Πόλο, όπου βρίσκεται το καλά κρυμμένο μυστικό της παράδοσης των χριστουγεννιάτικων δώρων μέσα σε μία νύχτα. Η τρισδιάστατη ταινία κινουμένων σχεδίων «Arthur Christmas: Ο Γιος του Αϊ-Βασίλη» της Sony Pictures Animation και της Columbia Pictures είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Η σκηνοθεσία είναι της Σάρα Σμιθ και το τραγούδι των τίτλων τέλους, το κλασικό «Santa Claus is Comin’ to Town», ερμηνεύει ο Τζάστιν Μπίμπερ.