26 Σεπ 2012

Παιδικό ραδιόφωνο!!

Ανακάλυψα ένα site το οποίο έχει ραδιόφωνο με μουσική για παιδιά. Αρκετά ενδιαφέρον, αφού παρέχει ραδιοφωνικό πρόγραμμα μόνο για τους μικρούς μας φίλους, καθώς και ενημέρωση για κάποια θέματα που αφορούν τους γονείς. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια σύνδεση στο ίντερνετ..

Λίγα λόγια...

"Το Baby Radio δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009, μετά από προετοιμασία αρκετών μηνών, για να ψυχαγωγεί τη νέα οικογένεια από την πρώτη ημέρα που γίνεται γνωστός ο ερχομός του νέου μέλους της οικογένειας, έως και τα πρώτα χρόνια της προσχολικής του ηλικίας. Το πρόγραμμα του είναι βασισμένο σε παιδική μουσική και παραμυθάκια σε μεγαλύτερο μέρος ελληνικής προέλευσης.

Το Παιδικό Ραδιόφωνο βασιζόμενο στη νέα τεχνολογία, δημιουργήθηκε από ομάδα νέων γoνιών με αγάπη για την μουσική, που εργάζεται καθημερινά σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και με συνεργάτες οι οποίοι το αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του.

Τα πλούσια μουσικά ακούσματα και τα παραμυθάκια του, θα σας κρατούν συντροφιά καθημερινά και με τις δικές σας προτάσεις θα συμβάλλεται σε ένα έργο αφιερωμένο αποκλειστικά στο παιδί που μόλις έχει ξεκινήσει."

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...