26 Απρ 2012

Σεμινάριο: Ομάδες γονέων

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας Ατόμου και Οικογένειας, οργανώνει για τον μήνα Μάιο, τρεις ομάδες γονέων με διαφορετική θεματολογία, με στόχο οι γονείς να μάθουν να αξιοποιούν τις δυσκολίες που βιώνουν με λειτουργικό τρόπο.
1. Γονιός και οικονομική κρίση

Ημερομηνία: Παρασκευή 18/05/2012
Ώρα: 18:00 - 20:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 € (45 € για ζευγάρι)
Το σεμινάριο αυτό δίνει τη δυνατότητα στους γονείς μάθουν να αξιοποιούν τις δυσκολίες με τρόπο λειτουργικό, χωρίς όμως ταυτόχρονα να τις μειώνουν. Προσφέρει την ευκαιρία μιας άλλης οπτικής, όπου το "όχι" σε ένα δώρο ή μια έξοδο θα γίνει εφόδιο και όχι στέρηση, με στόχο να ελευθερώσει τον γονιό και το παιδί του και όχι να τους εγκλωβίσει. Μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών έχει ως στόχο την απενοχοποιήσει και τον απεγκλωβισμό του γονιού.

2. Ο γονιός και το παιδί απέναντι στο διαζύγιο

Ημερομηνία: Παρασκευή 25/05/2012
Ώρα: 18:00 - 20:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 €
Το σεμινάριο αυτό προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κατανοήσουν τα συναισθήματα των παιδιών τους και τα δικά τους στις φάσεις του διαζυγίου, καθώς και τις συνέπειές τους. Αναλύονται τρόποι χειρισμοί των παιδιών και διαχείρισης θεμάτων διαζυγίου, καθώς και οι συνέπειές τους στη μετέπειτα ζωή των παιδιών και των γονιών.

3. Επιλόχεια κατάθλιψη και σχέση ζευγαριού

Ημερομηνία: Σάββατο 26/05/2012
Ώρα: 11:00 - 13:00
Διάρκεια: 2 ώρες
Κόστος: 30 € (45 € για ζευγάρι)
Συναισθήματα που αφορούν την ίδια, την εικόνα της, το σώμα της, την αγωνία της για τον αν είναι ικανό και αν θα γίνει «σωστή» μητέρα, καθώς και συναισθήματα που αφορούν στο παρελθόν της, τη σχέση της με τους γονείς της, τη σχέση της με τον άντρα της. Το σεμινάριο αυτό προσφέρει στις μητέρες και μέλλουσες μητέρες μια ευκαιρία να φροντίσουν τον εαυτό τους, να μάθουν, να μοιραστούν, να ακούσουν, να αφεθούν…

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Κέντρο Ψυχοθεραπείας Ατόμου και Οικογένειας
Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9956190
Διεύθυνση: Κύπρου 6, Αργυρούπολη
Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...