16 Οκτ 2011

Σςςς!!! Η Φύση ξυπνά!

Η παράσταση είναι κατάλληλη ακόμη και για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Η υπέροχη αυτή ιστορία, η συνύπαρξη του ηθοποιού και της κούκλας, η πρωτότυπη μουσική και τα τραγούδια της παράστασης, και φυσικά η ενεργή συμμετοχή των παιδιών στην εξέλιξη της ιστορίας δίνουν μια ζωντανή παράσταση όπου μικροί μεγάλοι συμμετέχουν γελούν μαθαίνουν...

Μετά το τέλος της παράστασης τα παιδιά μαζί με τους γονείς θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι όπου μαζί με την βοήθεια των ηθοποιών θα μάθουν πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση και πόσο μπορούμε να βοηθήσουμε στην προστασία του περιβάλλοντος.

Λίγα λόγια για την ιστορία:

Ένα φύκι βρίσκεται στο βυθό εγκλωβισμένο ανάμεσα στους βράχους, μεγαλώνει και νιώθει την ανάγκη να κάνει ένα ταξίδι ώστε να γνωρίσει τον κόσμο της θάλασσας, η φύση και τα ξωτικά που κατοικούν στην θάλασσα μαζί με τα παιδιά-θεατές θα βοηθήσουν το φύκι να ξεκολλήσει από τους βράχους. Τότε το φύκι θα γνωρίσει τους πρώτους του φίλους. Ένα γκρινιάρικο στρείδι, ένα φοβισμένο κοχύλι, ένα δελφίνι και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους. Με την βοήθεια του δελφινιού το φύκι θα βγει στην επιφάνεια της θάλασσας και θα ταξιδέψει στο πιο μυστήριο μέρος του κόσμου,που είναι η στεριά. Θα γνωρίσει ένα τριαντάφυλλο και θα το ερωτευτεί. Πρέπει όμως να γυρίσει στον βυθό για να μην ξεραθεί και καθώς το φύκι θα αποχαιρετά την στεριά θα πει: Εγώ θα ξαναγυρίσω στην στεριά και θα μείνω εκεί για πάντα. Ο βυθός αναστατώνεται. Δελφίνια, χταπόδια, στρείδια και το γρινιάρικο κοχύλι προσπαθούν να πείσουν το φύκι να μείνει στο βυθό, εκείνο θα ακούσει μόνο την καρδιά του και θα βγει στη στεριά.

Το παραμύθι μας, μιλάει για μια ιστορία αγάπης που ξεδιπλώνεται στα βάθη του ωκεανού και της γης. Οι ήρωες μας είναι πλάσματα της θάλασσας και της στεριάς που ζωντανεύουν προκειμένου να διασκεδάσουν τα παιδιά και να στείλουν μηνύματα που αφορούν τη φροντίδα της γης, την διαφορετικότητα, την συνεργασία.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μενεδιάτης
Παίζουν: Πέννυ Καλαφατάκη, Γιώργος Μενεδιάτης, Χριστίνα Μουδάτσου Βασίλης Παπαλαζάρου
Σκηνικά - κοστούμια: Κωνσταντίνος Γκουγκούνης
Σχεδιασμός Παπουτσιών: Παναγιώτης Παπαδόπουλος
Μουσική - στοίχοι:Στέλλα Μουδάτσου
Ενορχήστρωση: Πάνος Δουκομόπουλος
Κούκλες:Folkmanis
Επιμέλεια Κίνησης:Βασίλης Παπαλαζάρου
Φωτισμοί:ΟΝΕΙΡΟΔΡΑΜΑ
Παραγωγή:Μη Αναστρέψιμοι

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Από την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011 και κάθε Κυριακή στις 11.00 πμ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ευρώ

Λόγω περιορισμένων θέσεων και για δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα 210 5242211 & 210 5242213, καθημερινά από τις 18.00 μέχρι τις 22.00.

Η προκράτηση θέσεων και η προπώληση εισιτηρίων για όλες τις εκδηλώσεις του Αγγέλων Βήμα γίνεται:

- Από το ταμείο του θεάτρου και μέσω τηλεφώνου 210 5242211-213
- Στο www.ticketshop.gr, Tηλ 211 9552300
- Σε όλα τα καταστήματα Public

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...