19 Ιαν 2012

Το σωστό puzzle...

Γνωρίζουμε όλοι το παιχνίδι όλων των ηλικιών. 

Το αγαπημένο μας puzzle! 

Σε κάθε ηλικία υπάρχει ένας αριθμός κομματιών που μπορεί να συνδέσει ένα παιδί. Αλλά το πραγματικό puzzle, το παιχνίδι παρατηρητικότητας, εντοπισμού λεπτομερειών και σύνθεσης αυτών είναι χωρίς το συνδετικό κομμάτι. 

Διαλέξτε το δικό σας θέμα, τη δική σας εικόνα.

Εργαστήρι μουσικοκινητικής

Με αφετηρία το έργο «Το καρναβάλι των ζώων» του C. Saint-Saëns, τα παιδιά συμμετέχουν σε μουσικοκινητικές δραστηριότητες, ανακαλύπτουν τη μαγεία της περιγραφικής μουσικής και κατασκευάζουν το δικό τους μουσικό όργανο στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί. To εργαστήρι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.

Ο αθλητισμός βοηθά τα παιδιά

Μάθετε όσα πρέπει προτού πάρετε τις αποφάσεις σας

Το καλύτερο αντίδοτο αποτελούν για τα παιδιά οι χειμερινές (και όχι μόνο) δραστηριότητες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό τα παιδιά να ξεφεύγουν από τους «τέσσερις τοίχους» και τα βιβλία και να αθλούνται στο χρόνο που τους απομένει τα σαββατοκύριακα.

Οι τρόποι είναι πολλοί από ένα κλειστό κολυμβητήριο μέχρι να τα γράψετε σε κάποιο άθλημα για να τα βοηθήσετε. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε από κοντά κάποιες από τις προπονήσεις τους για να έχετε μία καλή εικόνα αν όλα πάνε καλά. Αυτό θα δείξει στους υπεύθυνους ότι ενδιαφέρεστε προσωπικά για την πορεία του παιδιού σας και σε εκείνο θα δείξει ότι είστε πάντα στο πλευρό του και το στηρίζετε.