5 Ιουλ 2012

Δημιουργικό έπιπλο αποκλειστικά και μόνο για παιδιά

Τι θα λέγατε για ένα όμορφο και παράλληλα δημιουργικό παιδικό έπιπλο;

Είναι γεγονός ότι τα παιδιά λατρεύουν τις δημιουργικές δραστηριότητες και γι' αυτό σκεφτήκαμε ότι ένα τέτοιο έπιπλο θα ήταν ιδανικό μέσα σε ένα παιδικό δωμάτιο.

Όταν το παιδί θέλει να κοιμάται με τους γονείς

Η εσωτερική σταθερότητα και η ασφάλεια που χτίζονται μέσα στο παιδί είναι το πάν και έτσι το μοίρασμα του κρεβατιού μεταξύ γονιού και παιδιού είναι θεμιτό, εφόσον αυτό καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες του δεύτερου. Σύμφωνα με τον Dr. Richard Ferber, πρωτοπόρο της αυτονομίας του υγιούς ύπνου στο παιδιά, ένα μωρό από 4 μηνών θα πρέπει να μαθαίνει να ανακουφίζεται μόνο του την ώρα του ύπνου ακόμη και αν κλαίει.

Ελληνική Εταιρεία Θεραπευτικής Ιππασίας (ΕΛ.Ε.Θ.Ι.Π.)

Η Ελληνική Εταιρία Θεραπευτικής Ιππασίας (ΕΛ.Ε.Θ.ΙΠ.) είναι ένας μη κερδοσκοπικός φορέας με σκοπό την παροχή υπηρεσιών Ιπποθεραπείας, Εκπαιδευτικής θεραπευτικής Ιππασίας καθώς και Αθλητικής Ιππασίας σε παιδιά και ενήλικες με ιδιαιτερότητες. Συνεργάζεται τα τελευταία εννέα χρόνια με τρεις ιππικούς ομίλους στην περιοχή της Αττικής ( Μαρούσι, Κορωπί, Μαραθώνας).

Ειδική προσφορά για το Αθλητικό Τμήμα!
Για εγγραφές παιδιών ηλικίας 8 - 15 ετών, που θα γίνουν εντός Ιουλίου, προσφορά δύο αθλητικές προπονήσεις την εβδομάδα με κόστος 80 ευρώ το μήνα, για όλη την περίοδο 09/2012 - 07/2013!