12 Οκτ 2011

Ώρα για βούρτσισμα

Είκοσι μικρά… μαργαριτάρια σχηματίζουν το πιο όμορφο χαμόγελο στον κόσμο. Κι όμως, ακόμη και τα νεογιλά δοντάκια μπορούν να προσβληθούν από τερηδόνα.

Ένα υγιές χαμόγελο απαιτεί φροντίδα από την εμφάνιση των πρώτων δοντιών, αφού έχει αποδειχτεί ότι η τερηδόνα μπορεί να προσβάλλει ένα παιδί από τον πρώτο κιόλας χρόνο της ζωής του. Εν τω μεταξύ, η εξέλιξή της είναι ραγδαία και αν δεν προληφθεί ή αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Οι πάνες δεν είναι για πάντα

Στο βιβλίο «Οι πάνες δεν είναι για πάντα» θα βρείτε απλά λόγια και ελκυστικές εικόνες που θα σας βοηθήσουν να καθοδηγήσετε το παιδί σας ώστε να σταματήσει να χρησιμοποιεί το γιογιό και κατόπιν την τουαλέτα. Γιατί ο αποχωρισμός από τις πάνες είναι μεγάλο βήμα, δεν χρειάζεται όμως να είναι και τραυματικό! Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν χρήσιμες συμβουλές για γονείς και εκπαιδευτικούς.
Συγγραφέας: Verdick Elisabeth
Μεταφραστής: Μοσχονά Αριάδνη
Εικονογράφος: Heinlen Marieka
Εκδότης: Μεταίχμιο

ΜΑΡΚΟΣ Ο ΓΑΤΟΣ

Σκηνοθεσία - Κείμενο: Ελεάννας Σαντοριναίου. Παίζουν: Ευγενία Μαραγκού, Ματίνα Δημητροπούλου. Σκηνικά: Αντώνης Νομικός. Κούκλες - Κοστούμια: Αννα Σαντοριναίου. Μουσική: ABC (Alternative Blues Company). Φωτισμοί: Πολυδεύκης Κιρλίδης