21 Νοε 2013

Πώς είναι να ζεις με τον αυτισμό; Δείτε την εκπληκτική φωτογράφηση...

Ο Clay Lomneth ήξερε ότι ίσως πάρει χρόνο για την 3 χρονη Michaelynn να εξοικειωθεί με το θέμα της κάμερας του.

Οι γονείς της, τον προειδοποίησαν πως δεν είναι τρυφερή με τους ξένους. Έτσι, όταν ο  Clay πήγε την πρώτη μέρα στο σπίτι τους για να απαθανατίσει στιγμές από την οικογένεια, ο Lomneth προς ευχάριστη έκπληξή του παρατήρησε πως η Michealynn, ένα κοριτσάκι με αυτισμό με μη λεκτική ικανότητα, τον πλησίασε, γονάτισε στην αγκαλιά του και άρχισε να πατάει τα κουμπιά της φωτογραφικής μηχανής του.

Κατά τους επόμενους πέντε μήνες ο Lomneth πέρασε πολύ από τον ελεύθερό του χρόνο με την Michaelynn και την οικογένειά της στο Saginaw του Michingan, παρακολουθώντας με προσοχή τη ζωή τους.

Κατά ένα μεγάλο μέρος, ο Lomneth, ανέφερε πως η Michaelynn τον αγνόησε. Αλλά αυτό ήταν ακριβώς που ήθελε γιατί του επέτρεψε να απαθανατίσει με τη μηχανή του την απόλυτα αγνή προσωπικότητά της. “Για μένα αυτή ήταν η τέλεια κατάσταση”, ανέφερε.

Ανακάλυψε τη μαμά της Michaelynn, Erica Sanchez, στο Facebook όταν μια ιδέα του προκάλεσε το ενδιαφέρον να δει πως είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί με αυτισμό.

Ο μαθητής που ξεπέρασε το τραύλισμά του χάρη στο King’s Speech

Ο ηθοποιός Κόλιν Φερθ ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία τον Βασιλιά Γεώργιο τον 6ο και τη μάχη που έδωσε με τον εαυτό του να κατορθώσει να ξεπεράσει το τραύλισμά του, κάτι που είχε όταν μιλούσε στο κοινό. Για τον ρόλο του αυτόν, κέρδισε το Όσκαρ.