8 Ιαν 2014

"Ποιός σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα;"


Ήταν καλοκαίρι του 2009 θυμάμαι...κι εγώ ήμουν χωμένη σ' ένα βιβλιοπωλείο ψάχνοντας να βρω ένα βιβλίο συναρπαστικό, αλλά όχι "βαρύ", έξυπνο και με χιούμορ, για να με συντροφεύσει στις καλοκαιρινές μου διακοπές.

Έψαχνα αρκετή ώρα μέχρι που διάβασα τον τίτλο: "Ποιός σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα;" μου κίνησε αμέσως την περιέργεια και γύρισα στο οπισθόφυλλο για να δω περί τίνος πρόκειται...

"Τί σημαίνουν 5 κόκκινα αυτοκίνητα στη σειρά; Ότι σήμερα η μέρα είναι:
   α. Καλή
   β. Σχεδόν καλή
   γ. Σούπερ"

Η περιπέτεια ξεκίνησε και ο Κρίστοφερ Μπούν (ένας παράξενος νέος, με αυτισμό, που το μυαλό του δουλεύει με έναν ιδιαίτερο τρόπο) με συντρόφευσε στο καλοκαιρινό μου ταξίδι... για να είμαι ειλικρινής όχι σε όλο το ταξίδι, καθώς με συνεπήρε τόσο που το τελείωσα σε 3 μόνο μέρες!
Αλλά θα αναρωτιέστε γιατί σας τα λέω όλα αυτά...

Γιατί μόλις ενημερώθηκα ότι το εκπληκτικό αυτό μυθιστόρημα ανέβηκε στο θέατρο στις 20 Δεκεμβρίου και αν σας ενδιαφέρει θα πρέπει να βιαστείτε, γιατί θα είναι μόνο για 40 παραστάσεις!

Σπιτικό Bowling

Θα χρειαστείτε μερικά όμοια πλαστικά μπουκάλια από νερό, αναψυκτικό ή γάλα για κορίνες, πάρτε ένα μπαλάκι του τένις, στήστε τα μπουκάλια και σημαδέψτε!

Βασική κατάρτιση στο PECS 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014

via
H Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων Θεσσαλονίκης διοργανώνει διήμερο σεμινάριο στις 15 και 16 Φεβρουαρίου 2014 για το Σύστημα Επικοινωνίας Μέσω Ανταλλαγής Εικόνων (PECS).