12 Ιουν 2012

Whynot:: Θέατρο στο πάρκο

Κάτι διαφορετικό ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη! Θέατρο στο πάρκο!

23 και 24 Ιουνίου μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν εντελώς δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, κουκλοθέατρο, μουσική, πικνικ!

Πάρτε μαζί σας κουβερτούλες για να κάθεστε στα μαλακά, αντικουνουπικό και σαντουιτσάκια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

Νέα τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Η πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή 11707 λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως 16:00, ενώ η επικοινωνία των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει και μέσω mail στο 11707@winhellas.gr.

Κίνδυνοι από την αξονική τομογραφία στα παιδιά

Μικρός αλλά υπαρκτός ο κίνδυνος λευχαιμίας και καρκίνου του εγκεφάλου για τα παιδιά που έχουν υποβληθεί σε πολλαπλές αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου  

Τα παιδιά που υποβάλλονται σε αξονικές τομογραφίες εγκεφάλου αντιμετωπίζουν έως και τριπλάσιο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του εγκεφάλου ή λευχαιμίας μετέπειτα στην ζωή τους, σύμφωνα με διεθνή έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο The Lancet.

Σεμινάριο: Μαθήματα Δραματοθεραπείας

Βιωματικό σεμινάριο το οποίο απευθύνεται σε επαγγελματίες και φοιτητές ψυχικής υγείας, σε θεραπευτές, ψυχολόγους, θεραπευτές μέσω τέχνης, συμβούλους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, παιδαγωγούς, εργοθεραπευτές, λογοθεραπευτές, και σε όσους θα ήθελαν να γνωρίσουν καλύτερα την μέθοδο της Δραματοθεραπείας, οργανώνεται με εισηγήτρια και συντονίστρια την κ. Αντιγόνη Χριστοφόρου, Ψυχοθεραπεύτρια - Δραματοθεραπεύτρια.