16 Σεπ 2011

Μας αρέσουν οι παραστάσεις...



 Παρουσίαση παιδικών βιβλίων από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μια παράσταση από την ομάδα «Φτου και βγαίνω!» για τα συναισθήματα και τις σχέσεις των παιδιών που βασίζεται στις σειρές «Τα συναισθήματά μου» και «Οι περιπέτειες του Τομ» των εκδόσεων Παπαδόπουλος.

Ημ/νία & Ώρα: Σάββατο, 17/9/2011, 12:00
Χώρος: Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (Αθήνα)
Περιοχή: Αθήνα
Διεύθυνση: Σταδίου 24
Τηλέφωνο: 210 3217917
Οργάνωση: Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Για παιδιά από τεσσάρων χρονών. 

Δραστηριοποιήσου τα Σαββατοκύριακα!!

 Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Σεπτέμβρη
στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ Λαυρίου!

Συμπεριλαμβάνονται Δράσεις που σχετίζονται με τη ζωή στο χωριό, την συντήρηση σπάνιων μουσειακών εκθεμάτων, περιβαλλοντικές δραστηριότητες, εξερευνήσεις, και πολλά πολλά ακόμη!

Παιδιά ηλικίας από 3 έως 15 ετών, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις ξεχωριστές αυτές Δράσεις, οι οποίες διοργανώνονται από τον Μη Κερδοσκοπικό Φορέα Προστασίας και Ανάδειξης Πολιτιστικών και Περιβαλλοντικών Αγαθών "ΤΟ ΑΛΛΟΤΙΝΟ" σε συνεργασία με το "Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας",  που βρίσκεται εντός του "ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ", και είναι φτιαγμένο σαν ένα μικρό γραφικό χωριουδάκι.

Οι μικροί επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε μια διαφορετική περιπέτεια στη φύση και το χωριό κάθε Σαββατοκύριακο! Η απασχόληση διαρκεί 1 ώρα και η έναρξη των δραστηριοτήτων γίνεται με την άφιξη των παιδιών, οποιαδήποτε στιγμή από τις 11.00 π.μ. έως και τις 14.00 μ.μ.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι δραστηριότητες διαφέρουν! Επισκεφτείτε τα Σαββατοκύριακα το " ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ” για διαφορετικές, ξεχωριστές και εναλλακτικές Δραστηριότητες!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα του Πολιτιστικού Πάρκου.