11 Ιουλ 2012

"Χτίστε" μαθηματικές δεξιότητες

Οι περισσότεροι γονείς θεωρούν ότι για να κατακτήσει ένα παιδί μαθηματικές δεξιότητες πρέπει πρώτα να μάθει να γράφει και να διαβάζει. Όπως επίσης δεν γνωρίζουν ότι παίζοντας παιχνίδια με αριθμούς από μικρή ηλικία, δίνουν στα παιδιά τους τα κατάλληλα ερεθίσματα για να κατανοήσουν καλύτερα την αριθμητική στην Α' Δημοτικού. Παρακάτω δίνονται ιδέες για εκμάθηση και εξάσκηση.

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, Ιούλιο-Αύγουστο κάνουμε με τη μικρή το σταδιακό ξεκαθάρισμα παιχνιδιών. Τον Ιούλιο που λείπει ξεδιαλύνω αυτά τα παιχνίδια που διαπιστώνω όλη τη σεζόν ότι δεν έχει πολυπαίξει μαζί τους (έως καθόλου) και τον Αύγουστο επιβεβαιώνει κάποια ή προσθέτει και κάποια άλλα.

Αυτά με τα οποία δεν παίζει, τα χαρίζουμε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Εξάλλου και τα παιχνίδια πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους! Φτιάχνονται για να τα παίζουν παιδιά και είναι κρίμα να κάθονται θλιμμένα!

Φέτος έχοντας ήδη αρχίσει τη διαδικασία “διαλογής” , πληροφορήθηκα ότι το Allou! Fun Park έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αγάπης και προσφοράς σε παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας για 3η συνεχή χρονιά, τί άλλο; Παιχνίδια και χαμόγελα!