7 Οκτ 2011

Τμήματα δραστηριοτήτων για παιδιά

Η Πύρνα, ο αγαπημένος χώρος απασχόλησης και δραστηριοτήτων μικρών και μεγάλων, ξεκινά τα φθινοπωρινά του προγράμματα. Υπέροχα παιδικά εργαστήρια, πρωτότυπα και δημιουργικά εξιτάρουν τη φαντασία των παιδιών και δίνουν τη δυνατότητα για μάθηση και παιχνίδι. 
Για να εγγραφείτε σε όσες δραστηριότητες σας ενδιαφέρουν, απευθυνθείτε στην γραμματεία της ΠΥΡΝΑΣ, Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-14.00 και 17.00-19.00.

Πύρνα
Κοκκιναρά 43, Κηφισιά
Tηλ.: 210 6230913

Παιδικό κάθισμα στο αυτοκίνητο

Πραγματικά, η σωστή τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο, θα σώσει τη ζωή του παιδιού σας! Μην το ρισκάρετε, μην παίζετε με τη ζωή του! Κάντε ό,τι και όπως πρέπει.
Το Σάββατο 1η Οκτωβρίου, η Βασιλική Πρεσβεία της Νορβηγίας και των Νορβηγικών εταιριών Βρεφικών Ειδών Be Safe και Stokke διοργάνωσαν μια πολύ σημαντική εκδήλωση, με θέμα «Η Ασφάλεια του Παιδιού στο Αυτοκίνητο». Όλοι οι παραβρισκόμενοι επέμειναν ουσιαστικά ότι η παρατεταμένη χρήση ανάποδου παιδικού καθίσματος, είναι άκρως απαραίτητη μέχρι την ηλικία των 4-5 ετών!
Σας παραθέτουμε με τη σειρά μας όλα τα tips ώστε να παρέχετε στο παιδί σας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο rear facing -την ανάποδη τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο. 

Ανάκληση παιδικής σκηνής της ΙΚΕΑ

Η ανάκληση αυτή αφορά την αναδιπλούμενη παιδική σκηνή με κωδικό αριθμό 90192009 και την ονομασία BUSA. Ο συρμάτινος σκελετός της σκηνής μπορεί να σπάσει και να δημιουργηθούν αιχμηρές άκρες, οι οποίες είναι επικίνδυνες για τα παιδιά.
 Εάν ήδη έχετε αγοράσει αυτή τη σκηνή, η ΙΚΕΑ συνιστά να απομακρύνετε άμεσα τα παιδιά από αυτή και να την επιστρέψετε σε κάποιο κατάστημα της εταιρείας.
Την ανακοίνωση αυτή βρίκαμε στην Αμερικάνικη ιστοσελίδα της εταιρείας , όπου αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη σκηνή πωλείται σε όλες τις αγορές του κόσμου. Σχετική ανακοίνωση μπορείτε να βρείτε και στην Ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας.

Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας: "Εκδήλωση ευαισθητοποίησης από την ΕΨΥΜΕ"

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ψυχική Υγεία, διοργανώνουμε εκδήλωση ευαισθητοποίησης και δημοσιοποίησης των δραστηριοτήτων μας στην πλατεία Κοραή έναντι του Δημαρχείου Πειραιά. Ώρες 10:00 π.μ. έως 4:00 μ.μ.