21 Δεκ 2012

Διαδραστικά αμπαλάζ για μικρούς και μεγάλους

 Την παρακάτω δημοσίευση την βρήκα πολύ εμπνευσμένη. Το ftiaxto.gr μας δίνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα για τα δώρα μικρών και μεγάλων... Δημιουργούμε και παίζουμε με κάθε ευκαιρία!
Είναι γεγονός οτι καμμιά φορά τα πιτσιρίκια δείχνουν να εκτιμούν πολύ περισσότερο το αμπαλάζ από το δώρο που τους έχεις κάνει, παρά το ίδιο το δώρο. Τώρα μπορείς αυτό να το ανεβάσεις επίπεδο παίρνοντας ιδέες από το Lines Across και το άρθρο του για διαδραστικά αμπαλάζ που σίγουρα θα εκτιμήσουν μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά! Δες τα τώρα!

Όλες οι ιδέες που θα βρεις στο Lines Across περιλαμβάνουν κάποιο στοιχείο που τα πιτσιρίκια λατρεύουν: μπογιές, αυτοκινητάκια και αυτοκόλλητα!
Με λίγο ουδέτερο χαρτί για να τυλίξεις το κουτί, μερικά παιχνίδια και ένα πιστόλι σιλικόνης ή λίγη κόλλα αρκούν! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και μπορείς να φτιάξεις πολύ όμορφα πράγματα, όπως

1. Μια πίστα με αυτοκινητάκια

2. Έναν λευκό καμβά για επίδοξους καλλιτέχνες

3. Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που χρειάζεται γρήγορα κάποιος να το διακοσμήσει με γιορτινά αυτοκόλλητα!

4. Ένα πακέτο sudoku ή ακόμη σταυρόλεξο για μεγαλύτερα παιδιάΚάνε, λοιπόν, τη βόλτα σου από το Lines Across και πάρε ιδέες για να είναι τα φετινά σου δώρα τα πιο fun από κάθε άλλη χρονιά!


Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...