10 Νοε 2014

"ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ"

Το Μητροπολιτικό Κολέγιο σας προσκαλεί την Τετάρτη 12/11 και ώρες 19:00 - 22:00 στο Χειμερινό Σεμινάριο με θέμα "ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΗ  ΑΜΥΝΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ" που συνδιοργανώνει το Τμήμα Εργοθεραπείας με το Παιδιατρικό Ινστιτούτο (ΠΑΙΔΙ.Ι).
Το σεμινάριο απευθύνεται σε ιατρούς, παιδαγωγούς, θεραπευτές, γονείς, φοιτητές και άλλους ενδιαφερόμενους. Η διεθνούς φήμης ερευνήτρια Patricia Wilbarger, συγγραφέας και κλινικός της Εργοθεραπείας (φωτογραφία), σε μια 3ωρη παρουσίαση της μεθόδου Therapressure (μέθοδος Wilbarger) που έχει εφαρμοστεί σε χιλιάδες παιδιά και ενήλικες διεθνώς, κυρίως μέσα στα πλαίσια εφαρμογής της θεραπευτικής παρέμβασης της αισθητηριακής ολοκλήρωσης.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου [Σωρού 74, Μαρούσι]. Η είσοδος στο σεμινάριο είναι ελεύθερη. Συμμετοχές έως 11/11 στο τηλέφωνο: 2106199891, info@metropolitan.edu.gr .

Η Εισηγήτρια:
Η Patricia Wilbarger, M.Ed., έχει πτυχία στην εργοθεραπεία και την ψυχολογία. Έχει ασχοληθεί με την αισθητηριακή αμυντικότητα για περισσότερα από 40 χρόνια. Είναι συνιδρυτής των προγραμμάτων Avanti.  Παρουσιάζει σεμινάρια παγκοσμίως και έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη οργανισμών σε πολλές χώρες στην αισθητηριακή ολοκλήρωση. Η κυρία Wilbarger είναι ευρέως γνωστή για την κλινική της πείρα με νεογνά, βρέφη και παιδιά με διάφορες διαγνώσεις. Υπήρξε μία από τις πρώτες εργασιοθεραπεύτριες που εργάστηκε σε νοσοκομειακή μονάδα προώρων στις ΗΠΑ. Συνεχίζει να διδάσκει διεθνώς και παγκοσμίως σε θέματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης και αισθητηριακής αμυντικότητας. Έχει εκτενές συγγραφικό έργο, υπήρξε από τις πρώτες συνεργάτιδες της A.J.Ayres, καθώς και πρώην εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό στέλεχος του Sensory Integration International.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στην ιστοσελίδα: www.metropolitan.edu.g 

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...