6 Ιουν 2012

Η μυστική παρέα του Ευγένιου Τριβιζά

Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ δημιούργησαν πρόσφατα μια μυστική παρέα για όσους δεν χορταίνουν να διαβάζουν τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά. Τα μέλη της παρέας, που ξεπερνούν μέχρι στιγμής τα 2.000 παιδιά, μαθαίνουν πρώτα όλα τα νέα του αγαπημένου τους συγγραφέα και απολαμβάνουν ήδη πολλά προνόμια και κοσμοδρόμια για φανταστικές περιπλανήσεις.

Τα μέλη του ΤΡΙΒΙΖΑΣ FAN fun club, μεταξύ άλλων:

  • συμμετέχουν σε πρωτότυπους διαγωνισμούς με τα πιο απίθανα δώρα,
  • λαμβάνουν τρεις φορές τον χρόνο την εφημερίδα του club, όπου ο Ευγένιος Τριβιζάς γράφει αποκλειστικά για τα μέλη ειδήσεις και νέα που αφορούν τα βιβλία του και πολλά άλλα,
  • λαμβάνουν σελιδοδείκτες, αφίσες και αφισάκια, αυτοκόλλητα και αυτοκολλητάκια, μπλοκ και μπλοκάκια, τετράδια κ.ά., με θέματα εμπνευσμένα από τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά..

Τα μέλη της παρέας εξασφαλίζουν επίσης σημαντικές εκπτώσεις σε θεατρικές παραστάσεις, σε προβολές ταινιών, σε μουσεία, σε κατασκηνώσεις, πάρκα διασκέδασης και διάφορους πολιτιστικούς χώρους με απλή επίδειξη της κάρτας μέλους του club.

Όσα παιδιά αγαπούν τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά και θέλουν να γίνουν μέλη της παρέας του μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής εδώ.

Με την εγγραφή τους θα λάβουν ένα όμορφο παιδικό βιβλίο, ένα λογοτεχνικό βιβλίο για τους γονείς τους, την προσωπική τους κάρτα μέλους και άλλα μαγικά δώρα.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...