1 Σεπ 2011

Σεμινάρια Βρεφικού Μασάζ


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα διεξάγεται σεμινάριο Εκπαιδευτών Βρεφικού Μασάζ από τον Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ

Οι Πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Βρεφικού Μασάζ διδάσκουν σε τάξεις γονέων - παιδιών ή προσφέρουν ατομική εκπαίδευση.Τα μαθήματα είναι ανοιχτά σε όλους τους γονείς και υπάρχουν εξειδικευμένα μαθήματα για μωρά πρόωρα γεννημένα, για μωρά με ειδικές ανάγκες καθώς και για γονείς με υιοθετημένα παιδιά.

Το βρεφικό μασάζ είναι μια αρχαία τέχνη που συνδέει βαθιά τον γονέα με το μωρό θέτοντας τις βάσεις για μια σχέση εμπιστοσύνης, τρυφερότητας και αγάπης. Είναι αναγνωρισμένο από έρευνες και κλινική εμπειρία ότι έχει θετικά αποτελέσματα τόσο στη φυσική όσο και στη συναισθηματική υγεία του αναπτυσσόμενου παιδιού.
Το βρεφικό μασάζ αναγνωρίζεται ότι
•ενισχύει το δεσμό γονέα-παιδιού
•προωθεί την επικοινωνία
•βελτιώνει το κυκλοφορικό και αναπνευστικό σύστημα
•ενδυναμώνει τη γαστρεντερική λειτουργία
•βοηθά το μωρό να απελευθερώσει την ένταση και το γονέα να χαλαρώσει και να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του


Σε ποιους απευθύνεται
Η εκπαίδευση απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου (νοσηλευτές, γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, ψυχοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, μασέρ, σύμβουλους τοκετού/θηλασμού, μαίες, βοηθούς μητρότητας, δασκάλους γιόγκα), γονείς και σε όσους επιθυμούν να ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους με πρωτεύοντα ρόλο το άγγιγμα και τη στήριξη υγιών σχέσεων γονέων-παιδιών.

Ως εκπαιδευτές βρεφικού μασάζ αναγνωρίζεστε παγκόσμια από τον ΙΑΙΜ που εδρεύει στη Σουηδία και αντιπροσωπεύεται σε περισσότερες από 50 χώρες.


Πληροφορίες Εκπαίδευσης

Ημερομηνία: 10 με 13 Νοεμβρίου 2011
Τοποθεσία: Αθήνα
Ώρες: 9.00 - 17.30 καθημερινά
Τιμή: 570 ευρώ μέχρι 3/10/2011 και 630 ευρώ μετά. Η τιμή περιλαμβάνει: 4ήμερη εκπαίδευση, βιβλία, εγχειρίδια, συνοψίσεις, τη γραπτή εξέταση και τη χορήγηση πτυχίου, έλαια, σνακ και συνδρομή για ένα χρόνο στο Διεθνή Σύνδεσμο Βρεφικού Μασάζ για τον πρώτο χρόνο.
Σημείωση: Η διδασκαλία θα γίνεται στα αγγλικά και θα υπάρχει διερμηνέας. Συστήνεται ωστόσο μια βασική κατανόηση των αγγλικών.

Προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα εκπαίδευσης ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και γι'αυτό ενθαρρύνεται η έγκαιρη εγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραίοτητας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα ακόλουθα:
τηλ: 6948409474
e-mail: thomai@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...