19 Νοε 2011

Bazaar από τη ‘Φροντίδα’ για τη στήριξη της οικογένειας

Εποχιακή Εορταγορά (Bazaar) διοργανώνει, στις 26 και 27 Νοεμβρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Μετρό της Πλ.Συντάγματος, η 'ΦΡΟΝΤΙΔΑ', Διεθνής Εταιρεία Στήριξης Οικογένειας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά της Βίας εναντίον των Γυναικών (25η Νοεμβρίου).

Οι διοργανωτές της Φροντίδας, προσκαλούν όλους τους πολίτες, καθώς και επίσης τους φίλους και τα μέλη, να επισκεφθούν το διήμερο της εορταγοράς, προκειμένου να κάνουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους σε απίστευτα χαμηλές τιμές, και παράλληλα, να βοηθήσουν τους σκοπούς της 'ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ'. Με τη στήριξη της Φροντίδας, σημειώνουν οι διοργανωτές της, το σύνθημα 'Δεν ξέρεις τι δύναμη έχει μία αγκαλιά', θα συνεχίσει να έχει απήχηση και να αγκαλιάζει τα κακοποιημένα παιδιά και τις μητέρες τους, θύματα κάθε μορφής βίας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, προορίζονται για της ανάγκες του Ξενώνα 'ΦΡΟΝΤΙΔΑ', που στεγάζεται σε κρατικό χώρο, ελέγχεται από κρατικό μηχανισμό, χωρίς όμως κρατική επιχορήγηση. Στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό συνεργατών και φίλων και την συνδρομή χορηγών.

Οι ώρες λειτουργίας είναι: Από 09.00 π.μ. έως 11.00 μ.μ.

Πηγή

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...