2 Νοε 2011

Τι κάνουμε τα πρωινά του Σαββάτου?

Τα πρωινά του Σαββάτου, τα καταστήματα Public προσκαλούν μικρούς αλλά και μεγαλύτερους φίλους να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες δράσεις που συνδυάζουν μάθηση και ψυχαγωγία.


Public Συντάγματος

12.00

Ο συγγραφέας Γιώργος Παναγιωτάκης περιμένει τους μικρούς του φίλους για να τους γνωρίσει τους απίθανους ήρωες των βιβλίων της σειράς «Αταξίες στην τάξη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος και να παίξουν όλοι μαζί ένα συναρπαστικό παιχνίδι μυστηρίου!

Public Γλυφάδας
11.00

H ομάδα των Lego σας περιμένει για να παίξετε με τους ήρωες Ninjago, να δείτε την ταινία, να πάρετε το δίπλωμα Ninjago και δώρα έκπληξη!

Public Πειραιά
12:00

Παιδιά ελάτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του βιβλίου «Τα χρήματα δεν είναι για να τα σπαταλάμε» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο. Ελάτε να μάθουμε να κάνουμε επιλογές. Ελάτε να μάθουμε παίζοντας σε μια εκπαιδευτική εκδήλωση με τη συγγραφέα Σοφία Τακάογλου, πώς να τα χρησιμοποιούμε με τον καλύτερο τρόπο γιατί σίγουρα «Τα χρήματα δεν είναι για να τα σπαταλάμε».

Public Athens Metro Mall
12.30


Ιστορίες του Σαίξπηρ για παιδιά [DVD]

Τα μεγαλύτερα αριστουργήματα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ειδικά διασκευασμένα για παιδιά και με τη σφραγίδα του BBC, είναι πλέον συγκεντρωμένα σε μία μοναδική οπτικοακουστική έκδοση. Κοντά μας θα βρίσκονται ηθοποιοί που με σύντομες αφηγήσεις και δημιουργικό παιχνίδι θα περιηγήσουν τους μικρούς επισκέπτες του Public στον μαγικό κόσμο του Σαίξπηρ.

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...