2 Φεβ 2012

KURIO: ένα tablet μόνο για παιδιά!

Το Kurio είναι ένα tablet που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λιλιπούτειους λάτρεις της τεχνολογίας ηλικίας έως 13 ετών που θέλουν να σερφάρουν με ασφάλεια στο διαδίκτυο αλλά και να απολαμβάνουν να παίζουν τα ηλεκτρονικά τους παιχνίδια. Το πρωτότυπο αυτό tablet που παραουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης παιχνιδιού στο Λονδίνο, έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ειδικών της αγοράς παιχνιδιού καθώς ουσιαστικά σηματοδοτεί το άνοιγμα της αγοράς των παιδικών παιχνιδιών στο κόσμο της τεχνολογίας των υπολογιστών. 

Το tablet έχει σχεδιαστεί σε τρία μοντέλα, ένα με οθόνη 9,7 ιντσών, ένα με 8-ιντσών και ένα 7-ιντσών ενώ και τα τρία διαθέτουν USB και μια μίνι θύρα HDMI
για αναπαραγωγή βίντεο.Οι δύο μεγαλύτερες συσκευές περιλαμβάνουν 2-megapixel πίσω και 0.3-megapixel κάμερα μπροστά, ενώ η έκδοση των 7-ιντσών περιλαμβάνει μόνο μία κάμερα 0,3-megapixel στο μπροστινό της μέρος.
 Η συσκευή προστατεύεται από τη φθορά και τα ενδεχόμενα χτυπήματα από μία αφαιρούμενη θήκη καουτσούκ που διατίθεται σε πράσινο και ροζ χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kurio διαθέτει μια υπηρεσία η οποία βασιζόμενη στο λογισμικό Android 4.0, προσφέρει μια δυνατότητα γονικού ελέγχου ούτως ώστε οι γονείς να μπορούν να περιορίσουν την πρόσβαση σε όποιο περιεχόμενο θεωρούν ακατάλληλο για τα παιδιά τους. Εκτός από μια σειρά παιχνιδιών και άλλών εφαρμογών που είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή, το tablet περιλαμβάνει Wi-Fi για πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.
Το Kurio προγραμματίζεται να είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...