19 Μαρ 2014

ΔΩΡΕΑΝ E – LEARNING ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Ένα πρόγραμμα ειδικής υποστήριξης στα αγγλικά, οφείλει να έχει εξατομικευμένη προσέγγιση, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό & διαφορετικό από τα άλλα. Πρέπει να εστιάζει ατομικά στον εντοπισμό των ενδιαφερόντων, της αντιληπτικότητας και στην ενίσχυση αυτοπεποίθησης, που καθιστούν ευκολότερη κ΄ πιο λειτουργική την εκμάθηση των αγγλικών.


Το Special English είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που ασχολείται εξειδικευμένα με την ενίσχυση στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων & ενηλίκων με:
  •  δυσκολίες στη συνομιλία και την προφορική έκφραση (speaking),
  •  γενικές δυσκολίες μάθησης στα αγγλικά / μειωμένες επιδόσεις,
  •  ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα, φάσμα αυτισμού.

Το www.specialenglish.gr παρέχει e – learning μαθήματα ειδικής υποστήριξης στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, διότι δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει πρωτότυπες εξειδικευμένες ψυχοπαιδαγωγικές ασκήσεις & τεχνικές.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, το specialenglish.gr πραγματοποιεί πανελλαδικά δωρεάν εξατομικευμένα προγράμματα ενίσχυσης στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (άνεργοι – πολύτεκνοι – οικονομικοί μετανάστες – χαμηλό εισόδημα) με: ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής, υπερκινητικότητα, αυτισμό.

Παρακαλούμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα στοιχεία σας στο e-mail : info@specialenglish.gr, για αξιολόγηση.

Μετά από 15 χρόνια ευαισθητοποίησης και εμπειρίας στον τρόπο που σκέφτεται και μαθαίνει ένα άτομο με ειδικές & γενικές μαθησιακές δυσκολίες, όραμά μας είναι όλοι να έχουν το δικαίωμα να επικοινωνούν στα αγγλικά, την πιο διαδεδομένη γλώσσα παγκοσμίως.

Ειρήνη Θ. Ευαγγέλου
Ψυχολόγος – Επιστημονική Υπεύθυνη του www.specialenglish.gr
Πηγή

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...