5 Σεπ 2014

«Σχολείο Σαββάτου»

Ο επιτυχημένος θεσμός του «Σχολείο Σαββάτου» που καθιέρωσε ο Δήμος Πεντέλης επιστρέφει δυναμικά και φέτος. Σκοπός του προγράμματος είναι η φιλοξενία και απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4 έως 10 ετών, κάθε Σάββατο από τις 9 π.μ. μέχρι 3 μ.μ., ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζομένους γονείς να ασχολούνται απερίσπαστοι με την επιμέλεια των οικογενειακών τους υποθέσεων.

Το εν λόγω εργαστήρι θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Μελίσσι» (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη) της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων, το οποίο λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια. Το πρόγραμμα θα εκτελείται από ειδικούς παιδαγωγούς και θα περιλαμβάνει διδασκαλία ξένων γλωσσών, παιχνίδι, θεατρικά δρώμενα, ζωγραφική κι άλλες συναφείς δημιουργικές δράσεις. Στην διάρκειά του προσφέρονται χυμοί και ελαφρά σάντουιτς.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια έως τις 30 Ιουνίου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα κατατίθενται στο ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια (τηλ. 210 8032 722).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...