29 Οκτ 2011

"Μια Πυξίδα... Μαγεμένη!"

Μια φορά κι έναν καιρό... ήταν μια Πυξίδα Μαγεμένη! Η πολύ γλυκιά και αγαπημένη μας παραμυθού Σάσα Βούλγαρη ανακαλύπτει μια μαγεμένη πυξίδα και... να τα αποτελέσματα!!!

Μια φορά κι έναν καιρό μια μάγισσα κατασκεύασε μια πυξίδα. Φυσικά, η πυξίδα αυτή δεν ήταν καθόλου συνηθισμένη! Μπορούσε να οδηγήσει το ίδιο εύκολα σε κρυσταλλένια παλάτια, όπου ζούσαν νεράιδες..., σε απύθμενα βάθη κάτω από τη γη με νάνους και καλικάντζαρους..., σε πανύψηλα όρη, όπου είχαν οι δράκοι τα λημέρια τους, αλλά και σε απλά παιδικά δωμάτια, όπου τα παιδιά λαχταρούσαν το παραμύθι της καληνύχτας... ουπς!!
Τη συνέχεια δεν θα την ακούσετε όλη εδώ! Παραμύθια ταξιδιάρικα, ιστορίες που δείχνουν το δρόμο, ταξιδευτές για γέλια και για κλάματα, και μια... Πυξίδα Μαγεμένη και παιχνιδιάρικη που βάλθηκε να ψάχνει ιστορίες παλιές που έλεγαν κάποτε... για βασιλόπουλα και μάγισσες, για νεράιδες και παλάτια, για μαγικά χαλιά και πουλιά που μιλούνε.

Τέτοια και άλλα παρόμοια θα αφηγηθεί η Σάσα, η παραμυθού...

Το Σάββατο στις 5 Νοεμβρίου. Στις 12.00 το μεσημέρι στη Μαγεμένη Πυξίδα, ένα χώρο δημιουργικής έκφρασης για παιδιά...

Μαγεμένη Πυξίδα
Καραίσκου 108, Πειραιάς
Τηλ. επικοινωνίας: 210 41.24.556.

Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.

Σημείωση: Τα παιδάκια πρέπει να είναι τουλάχιστον 4 ετών και να συνοδεύονται οπωσδήποτε από κάποιον ενήλικο! Τα παραμύθια είναι απολαυστικά για όλες τις ηλικίες, γι΄αυτό όποιος θέλει μπορεί να τα ακούσει χωρίς να συνοδεύεται απαραίτητα από παιδάκι!

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...