30 Νοε 2011

Σεμινάριο: Η μουσική στην εγκυμοσύνη

Το Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί ένα σεμινάριο που στόχο του έχει να αναδείξει τη σπουδαιότητα της μουσικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να ενημερώσει για τη σπουδαιότητα της μουσικής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και να απαντήσει στα ερωτήματα:

Τι είναι μουσική; Ποια είναι η σπουδαιότητά της στην εγκυμοσύνη; Ακούει το έμβρυο και πότε; Ποια μουσική είναι κατάλληλη για το έμβρυο; Γιατί είναι σημαντικό να μάθουμε όλοι μουσική;


Το σεμινάριο είναι αποτέλεσμα πολυετών μελετών και έρευνας της Ελίζας Γιακουμάκη, Διδάκτορος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Strathclyde Σκωτίας και Ψυχολόγου στην Α΄ Πανεπιστημιακή Κλινική, Μαιευτήριο Αλεξάνδρα. Η Ελίζα Γιακουμάκη χρησιμοποιεί στην εγκυμοσύνη πιάνο, αρμόνιο και κιθάρα με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αποδεικνύει ότι η μουσική είναι η πιο σημαντική αφετηρία για το έμβρυο, τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, την οικογένεια, για έναν καλύτερο κόσμο.

Εισηγητές: Αριστείδης Αντσακλής, καθηγητής μαιευτικής – γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών – Ελίζα Γιακουμάκη – Νίκος Καραμαλάκης

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: http://www.elizamusic.gr/

Σε συνδιοργάνωση με την:
Α’ Μαιευτική και Γυναικολογική κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών Γ.Ν.Α. Αλεξάνδρα

INFO
ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ


ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 41, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 3634000
ΩΡΑ 11:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ [AΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...