30 Νοε 2011

“Strike στη διαφορετικότητα”

Ελάτε να κάνουμε όλοι μαζί ένα “strike” γκρεμίζοντας τα εμπόδια της προκατάληψης, ανοίγοντας το δρόμο σε ένα καλύτερο αύριο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο Super Bowl Ρέντη από τις 10:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA”, με κεντρικό σύνθημα “Strike στη διαφορετικότητα” μας καλεί να συμμετέχουμε στο Φιλικό Αγώνα Bowling με την ευκαιρία του εορτασμού της ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία που τιμάται κάθε χρόνο 3 Δεκεμβρίου και της ημέρας εορτής του Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου. 
 
Με τη διεξαγωγή των φιλικών αυτών αγώνων ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ALMA” έχει στόχο την ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, τη δημιουργία μιας νέας αντίληψης για τις ικανότητες και τις δεξιότητες τους και τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φορέων της ειδικής αγωγής
 
Στους αγώνες θα συμμετέχουν περίπου 120 παιδιά από 21 φορείς και ειδικά σχολεία. Σε αυτούς τους αγώνες δεν θα υπάρχουν ηττημένοι, όλοι θα λάβουν το βραβείο τους, ένα υπέροχο μετάλλιο!

Super Bowl Ρέντη
Καναπιτσέρη 10, Ρέντης
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...