4 Απρ 2012

Καραφλή κούκλα από τη Mattel

H Mattel ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι το 2013 θα βγει στην αγορά μία καραφλή κούκλα, φίλη της Barbie αλλά θα προωθηθεί με διαφορετικό τρόπο και όχι μέσα από τα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών!

Η κούκλα θα βγει στην αγορά με φτερά, καπέλα, κασκόλ, φουλάρια κι άλλα πολλά αξεσουάρ και θα διατίθεται μόνο στα νοσοκομεία και όχι στα καταστήματα παιδικών παιχνιδιών, όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του CNN και του CBS!

H εταιρία υποστηρίζει ότι έφτασε σε αυτήν την απόφαση για να βοηθήσει έτσι τα παιδιά που δίνουν μάχη με διάφορες μορφές κακρκίνου και χάνουν τα μαλλιά τους λόγω των θεραπειών ή πάσχουν από αλωπεκία, για να νιώσουν καλύτερα με την εμφάνισή τους τους!

Να σημειωθεί ότι η Mattel ανέρτησε αυτή της σκέψη αρχικά στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο facebook ζητώντας μάλιστα τη γνώμη των καταναλωτών και τονίζοντας ότι τα χρήματα που θα βγάλει ως έσοδα από αυτήν την κούκλα θα τα διαθέσει εξ ολοκλήρου σε δύο ιδρύματα, το «CureSearch for Children’s Cancer» και στο «National Alopecia Areata Foundation»

Να σημειωθεί ότι είχε γίνει και συλλογή υπογραφών για το αν τελικά η Mattel θα προχωρούσε σε αυτήν την ενέργεια και μαζεύτηκαν 35.000 θετικές εισηγήσεις.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...