12 Ιουν 2012

Νέα τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Η πενταψήφια τηλεφωνική γραμμή 11707 λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 08:00 έως 16:00, ενώ η επικοινωνία των ενδιαφερομένων μπορεί να γίνει και μέσω mail στο 11707@winhellas.gr.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της W.I.N. Hellas, καθώς με τον τρόπο αυτό προσφέρει την ανοιχτή γραμμή υποστήριξης γυναικών και θυμάτων ενδοοικογενειακής βίας συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προστασία και την αντιμετώπιση των σχετικών κρουσμάτων.

"Με υπερηφάνεια ένας εξαιρετικά σημαντικός στόχος υλοποιείται προσφέροντας τη δυνατότητα στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να λάβουν υπεύθυνη υποστήριξη και συμβουλευτικές καθοδηγήσεις από εξειδικευμένο προσωπικό για να διαχειριστούν και να αντιμετωπίζουν το σκληρό πρόσωπο της βίας".

"Με αυτό το κανάλι επικοινωνίας μας δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσουμε και αντιμετωπίσουμε περισσότερα κρούσματα πανελλαδικά, συμβάλλοντας περαιτέρω στην προστασία της γυναίκας" δήλωσε η πρόεδρος της W.I.N. HELLAS Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου γι' αυτήν την πρωτοβουλία, που υλοποιείται με την ευγενική Χορηγία του AVON Foundation.


Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...