10 Σεπ 2012

Νέα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους

Μπορείτε να βρείτε έναν παιχνιδιάρικο διαδικτυακό τόπο, ο οποίος παρέχει διασκέδαση και ταυτόχρονα μάθηση, στους μικρούς μας φίλους στη διεύθυνση http://tinascraft.com.

Ιδέες για πρωτότυπες κατασκευές, πληροφορίες για διάφορα ζώα (εικόνες, videos, ήχοι) ανά κατηγορία, προμαθηματικές έννοιες (μεγέθοι, σχήματα, ποσότητες και αριθμοί), εκπαιδευτικά θέματα (γεωγραφίας, εικαστικών, μουσικής) και φυσικά πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Σύντομα περιμένουμε επίσης να προστεθεί μια ακόμη κατηγορία παραμυθιών και άλλων εκπλήξεων!


Ακόμη δίνει τη δυνατότητα στους γονείς να παρακολουθούν την επίδοση του παιδιού τους σε καθημερινή ή εβδομαδιαία βάση, ενώ ταυτόχρονα παρέχει κάθε απαιτούμενη πληροφορία και καθοδήγηση. Και... κάθε φορά που το παιδί ολοκληρώνει επιτυχώς μια κατηγορία δραστηριοτήτων προστήθεται ένα έπαθλο επιβράβευσης στην προσωπική του βιβλιοθήκη!

Η Υπηρεσία παρέχεται κατόπιν εγγραφής, δωρεάν για περιορισμένη περίοδο δοκιμαστικής χρήσης και συνδρομητικά επί πληρωμή, καταβαλλόμενη σε μηνιαία (6,90 ευρώ) ή ετήσια βάση από τους Αποδέκτες της Υπηρεσίας.

Πλέον γονείς και δάσκαλοι έχουν την ευκαιρία να παρέχουν στα παιδιά τους τη δινατότητα να απαντήσουν σε απεριόριστα quiz και να περιηγηθούν στην εγκυκλοπαίδεια του περιβάλλοντος και της μουσικής. Φτιάξτε μαζί τους τις πιο συναρπαστικές χειροτεχνίες και μελετήστε την πρόοδό τους!

της Ελιζιάννας Χριστοδούλου, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια SIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...