10 Σεπ 2012

Δραστηριοποιήσου με τα ΙΜΕάκια!!



Υπάρχουν πολλές φορές που γονείς, εκπαιδευτικοί και θεραπευτές δεν ξέρουν που να ψάξουν για δραστηριότητες στον υπολογιστή, να εκτυπώσουν παιχνίδια/ φύλλα ζωγραφικής/ ασκήσεις, αλλά και να βρουν εξωτερικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Και όλα αυτά φυσικά για τα παιδιά.. Το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού δημιούργησε τα ΙΜΕάκια... Τι είναι τα ΙΜΕάκια?




Τα ΙΜΕάκια, είναι το club των νέων φίλων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Τα ΙΜΕάκια έχουν δημιουργήσει ένα club με μέλη που επισκέπτονται συχνά το πολιτιστικό κέντρο "Ελληνικός Κόσμος". Υπάρχουν εκπαιδευτικά παιχνίδια, οπτικοακουστικές περιήγησεις στα "θέατρα" Εικονικής Πραγματικότητας, καθώς και άλλες δραστηριότητες.

Τα ΙΜΕάκια δημιουργήθηκαν για να δώσουν προνόμια άμεσης επικοινωνίας στα παιδιά που επισκέπτονται συχνά τον "Ελληνικό Κόσμο". Μπορείτε να γίνεται μέλη του club εαν είστε μεταξύ 5 και 12 ετών. Μαθητικές ομάδες και σχολικές τάξεις μπορούν να κάνουν ομαδική εγγραφή.

Το site με τα ΙΜΕάκια παρέχει διάφορες δραστηριότητες όπως:
  • Ένωσε τις τελείες για να βρεις τη ζωγραφιά που κρύβεται

  • Εκτύπωση ζωγραφιών

  • Wallpapers

  • Παιχνίδια μνήμης, γνώσεων, λογικής, δράσης κ.α.

  • Κόμιξ

  • Εκπαιδευτικά προγράμματα
Μπορείτε να επισκεφτείτε τα ΙΜΕάκια στην ιστοσελίδα τους, να τα γνωρίσετε, να γίνεται μέλος, να ψυχαγωγηθείτε μαζί τους, αλλά και να ενημερωθείτε για πολλά θέματα. Είναι μια ωραία προσπάθεια του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού να εκπαιδεύσει και να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους.

Καλή πλοήγηση και Καλή Διασκέδαση!!

Όλγα Καμπιώτη, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...