6 Σεπ 2012

Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ» ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΑΡΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η παιδική σκηνή του Θεάτρου «Πρόβα», παρουσιάζει τη σπαρταριστή κωμωδία «Παραμύθια φύτρωσαν στον Κήπο», την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 μ.μ. στο θέατρο Σάρας Μαρκοπούλου.

Το έργο αφορά τη μικρή Βιολέτα, που μαθαίνει ότι τα λουλούδια ήταν κάποτε άνθρωποι και κάθεται να ακούσει τις ιστορίες τους, γιατί κάθε λουλούδι έχει τη δική του ξεχωριστή καταγωγή και το δικό του όνομα. Έτσι, ξετυλίγεται το κουβάρι των παλιών μύθων του κόσμου, για το πως τα λουλούδια γεννήθηκαν και πήραν το όνομά τους. Ο κήπος της γιαγιάς μεταμορφώνεται σε μεγάλο κήπο της γης κι αρχίζει να ζωντανεύει, και μαζί του όλες οι παλιές ιστορίες που διηγούνται τα λουλούδια με πολύ κέφι, χιούμορ και ευαισθησία.

Μέσα από την παράσταση, με την πρωτότυπη σκηνοθεσία της Κοραλίας Τσόγκα και της Εύης Μητσοπούλου, τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με ηθικά διδάγματα για τις αξίες της φιλίας, του σεβασμού, της αγάπης, της πίστης κι ακόμα θα καταλάβουν, πόσο πολύ πρέπει να σέβονται και να αγαπάνε τη φύση.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βάσια Αργέντη, Θοδωρής Τούμπανος, Γιάννης Τριανταφύλλου, Ελευθερία Στεργίδου, Βασίλης Τσιγκριστάρης. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι της Αναστασίας Κουτουμάνου, η μουσική του Κυριάκου Κατσιαδράμη, βοηθός σκηνοθέτη η Δάφνη Μπεθάνη, οι φωτογραφίες είναι του Σπύρου Περδίου και οι φωτισμοί του Αχιλλέα Κουτσούρη.

Γενική Είσοδος: 10 Ευρώ
Άνω των 3 ατόμων: 8 Ευρώ


Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...