16 Οκτ 2012

Το Rain Man στην Ελλάδα

Ένα από τα θρυλικότερα έργα, ένας ύμνος στον αυτισμό... φέτος ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Γκλόρια με πρωταγωνιστές τους: Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Γιάννη Στάνκογλου και Κλέλια Ρένεση.

Η θεατρική διασκευή βασίστηκε στο κινηματογραφικό σενάριο των Barry Morrow και Ronald Bass. Η ταινία (παραγωγής 1988) με πρωταγωνιστές τους Ντάστιν Χόφμαν και Τομ Κρουζ τιμήθηκε με 4 όσκαρ (ερμηνείας στον Χόφμαν, σκηνοθεσίας, σεναρίου, καλύτερης ταινίας), τη Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου και δεκάδες άλλα βραβεία.


Το έργο αφηγείται την ιστορία του εγωκεντρικού  πρωταγωνιστή, ο οποίος μετά τον θάνατο του πατέρα του, διαπιστώνει πως έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό με αυτισμό σε ίδρυμα, τον οποίο έχει ανάγκη για να διεκδικήσει μια κληρονομιά. Έτσι ξεκινούν οδικώς για το Las Vegas, ένα ταξίδι που θα αλλάξει ριζικά τους δύο πρωταγωνιστές...

Οι παραστάσεις του έργου θα είναι κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, και Κυριακή στις 8 το βράδυ και κάθε Παρασκευή στις 9:15 και Σάββατο στις 6:15 και 9:15. Το κόστος των εισιτηρίων είναι Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή / Πλατεία: 18 ευρώ, Τετάρτη - Πέμπτη  / Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Φοιτητικό: 15 ευρώ, Εξώστης: 15 ευρώ

Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, ισχύει η τιμή 15 euro το άτομο για όλες τις ημέρες των παραστάσεων απο Τετάρτη έως και Κυριακή.
της Ελιζιάννας Χριστοδούλου, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια SIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...