11 Ιουλ 2012

ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ALLOU! FUN PARK

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, Ιούλιο-Αύγουστο κάνουμε με τη μικρή το σταδιακό ξεκαθάρισμα παιχνιδιών. Τον Ιούλιο που λείπει ξεδιαλύνω αυτά τα παιχνίδια που διαπιστώνω όλη τη σεζόν ότι δεν έχει πολυπαίξει μαζί τους (έως καθόλου) και τον Αύγουστο επιβεβαιώνει κάποια ή προσθέτει και κάποια άλλα.

Αυτά με τα οποία δεν παίζει, τα χαρίζουμε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Εξάλλου και τα παιχνίδια πρέπει να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους! Φτιάχνονται για να τα παίζουν παιδιά και είναι κρίμα να κάθονται θλιμμένα!

Φέτος έχοντας ήδη αρχίσει τη διαδικασία “διαλογής” , πληροφορήθηκα ότι το Allou! Fun Park έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα αγάπης και προσφοράς σε παιδιά που έχουν ανάγκη χαρίζοντας για 3η συνεχή χρονιά, τί άλλο; Παιχνίδια και χαμόγελα!

Έτσι παρουσιάζει ξανά  το πρόγραμμα «Χαρίζουμε παιχνίδια, Μοιράζουμε χαμόγελα», τον πετυχημένο θεσμό αγάπης και προσφοράς.
Ως το τέλος Σεπτεμβρίου το Allou! Fun Park με τη καθοριστική συμβολή των επισκεπτών του, θα συγκεντρώσει παιχνίδια και σχολικά είδη κάθε είδους τα οποία θα χαρίσει στα παιδιά των πολύτεκνων οικογενειών που υποστηρίζονται από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος».

Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προγράμματος, θα υπάρχουν δύο μεγάλα κουτιά σε κεντρικά σημεία του Allou! και του Kidom, στα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να τοποθετούν παιχνίδια και σχολικά είδη που είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να δωρίσουν.

Στη συνέχεια, η ομάδα του Allou! Fun Park, κατόπιν προσεγμένης διαλογής θα τα συγκεντρώσει και θα τα παραδώσει στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Φροντίδας «Θεόφιλος», ο οποίος με τη σειρά του θα φροντίσει για την διανομή τους σε πολύτεκνες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα.

Το Allou! Fun Park, αποδεικνύει ακόμα μια φορά την αναγνωρισμένη κοινωνική του ευαισθησία και με την ουσιαστική συμπαράσταση των φίλων / επισκεπτών του θα χαρίσει παιχνίδια και χαμόγελα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.

Οπότε μόλις επιστρέψει η μικρή από τις διακοπές, θα κάνουμε το τελικό ξεκαθάρισμα παιχνιδιών, θα βάλουμε τις τσάντες με τα παιχνίδια στο αυτοκίνητο και θα ξεκινήσουμε για να τα αφήσουμε στο Allou! Fun Park!

Ε…μα, τί ρωτάτε; Είναι δυνατόν να βρεθούμε εκεί και να μην παίξουμε; Ε; Είναι; Δεν είναι!


Allou! Fun Park, Κηφισού & Πέτρου Ράλλη,
Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-4256999

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Πέμπτη:17:00- 24:00
Παρασκευή:17:00- 01:00
Σάββατο: 10:00-01:00
Κυριακή: 10:00–24:00

www.allou.gr

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...