23 Απρ 2013

5 έργα τέχνης από παιδιά με αυτισμό που αξίζει να θαυμάσετε!

Wout Devolder, ηλικία 14χρονών, “ο λύκος”

Στις 8 Μαιου, 2008, ο ανιψιός μου Μπεν και η ανιψιά μου Σαν πέθαναν σε μια πυρκαγιά. Ημουν πολυ στεναχωρημένος και δεν είχα λόγια να εκφρασω την απογνωσή μου..ετσι ζωγράφισα αυτον τον λύκο.


του Josh Peddle, ηλικία 12 χρονών “Αλλαγή εποχών”


του Wil C. Kerner, ηλικία 12χρονών, “Pals”

απο τη γιαγιά του:
“Για να μπορέσει να καταλάβει κάποιος το έργο αυτό πρέπει να εστιάσει στο αυτι του γαιδάρου. 4 εκφρασεις προσώπου μας δείχνουν τα κακά παιδιά που μεταμορφωνονται σε γαιδούρια στην ταινία “πινόκιο”, και ο μωβ πινόκιο αναρωτιέται τί να κάνει..είναι πολύ αργά για το τρομοκρατημένο κίτρινο προσωπο. Το πράσινο τραπέζιο αγνοεί την μοίρα του και και μπλε πρόσωπο κοιτάει μακριά, ελπίζοντας να μην το εχουν συμπεριλάβει πουθενά”.
του Felix, 11 χρονών, “φανταστικος χάρτης πόλης”

Συνήθως ξεκινάω σχεδιάζοντας έναν δρόμο σε διαφορετικά σημεία του χαρτιού μου. Καθε δρόμο τον κάνω να μεγαλώνει μέσα απο τον άλλον..Μελετάω χάρτες δρόμων και ατλαντες με μεγάλη λεπτομέρεια και παρατηρώ τα ταξίδια που κάνουμε στο google earth.

του David Barth, ηλικία 10χρονών

απο τη μητέρα του.. 
“Οι ζωγραφιές του πολύ συχνά δείχνουν την κάθε του έμμονη ιδέα…Δεν είνα δύσκολο να καταλάβει κανείς αυτον τον καιρό τί τον κρατάει απασχολημένο. Η ζωγραφιά αυτή έχει πάνω απο 400 πουλιά πάνω της απο τα οποία γνωρίζει τα ονοματά τους και τα είδη τους ακόμα και στα λατινικά!”


Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...