25 Οκτ 2013

Εργαστήριο Κουκλοθεάτρου από την ομάδα Φύρδην Μίγδην, στο Κατάρτι

Εργαστήριο κουκλοθέατρου και εμψύχωσης κούκλας πραγματοποιείται από την ομάδα Φύρδην Μίγδην, στο χώρο του συλλόγου “Κατάρτι” (Κονδυλάκη 10, Μασταμπάς), κάθε Τρίτη στις 19.00.


Κατασκευή: Χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά (χαρτοπολτό, ξύλο, δέρμα κ.α) θα φτιάξουμε επιτραπέζιες θεατρικές κούκλες τύπου μπουνρακού. Με την ολοκλήρωση του εργαστηρίου ο καθένας και η καθεμία θα έχουν στα χέρια της ένα προσωπικό έργο τέχνης ενώ οι εκπαιδευτικοί θα έχουν ένα πολύτιμο εργαλείο για την τάξη.

Εμψύχωση: Μέσα από απλές κατασκευές θα περιηγηθούμε στη μαγεία του κουκλοθέατρου. Θα εξερευνήσουμε της δυνατότητες που της δίνουν διάφορα υλικά – κυρίως ανακυκλωμένα – ώστε από το «τίποτα» να φτιάξουμε «κάτι». Κι έπειτα, αυτό το απροσδιόριστο «κάτι» θα το κάνουμε χαρακτήρα – ήρωα – πρωταγωνιστή μιας ιστορίας που θέλουμε να αφηγηθούμε.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς αλλά κ σε όσους επιθυμούν να διευρύνουν τη δυνατότητά της να φαντάζονται, να εκφράζονται, να επικοινωνούν.

Κάθε Τρίτη από τις 19.00 ως τις 21.00.
Κόστος: 30 ευρώ το μήνα (συν ένα μικρό κόστος για τα υλικά)
Ελάχιστος αριθμός συμμετασχόντων : 5 άτομα
Πληροφορίες– δηλώσεις συμμετοχής : 6948389545 (Νατάσσα) 6977655218 (Ζωή) - www.firdinmigdin.gr

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...