13 Ιουν 2014

Το καλοκαίρι στο Μουσείο Πειραμάτων ξεκινά… στις 16 Ιουνίου!

Για 4η χρονιά, μόλις τα σχολεία κλείσουν, τα πειράματα και τα παιχνίδια ξεκινούν! Σε ένα χώρο σύγχρονο και ασφαλή, αλλά πολύ οικείο για τα παιδιά, το Μουσείο Πειραμάτων διοργανώνει, το 4ο του καλοκαιρινό πρόγραμμα ψυχαγωγίας και γνώσης τις ώρες που οι γονείς βρίσκονται στη δουλειά!
Έτσι και φέτος το καλοκαίρι συναντώ ξανά παλιούς και νέους φίλους στο Μουσείο Πειραμάτων, με ένα καλοκαίρι στην πόλη, που θα έχει…

    ομαδικά παιχνίδια… γιατι μου αρέσει να συνεργάζομαι!
    θεατρικό παιχνίδι… γιατί μου αρέσει να εκφράζομαι!
    πειράματα… γιατι μου αρέσουν οι ανακαλύψεις!
    εξορμήσεις στη φύση… γιατί αγαπώ το περιβάλλον!
    κατασκευές… γιατί μου αρέσει να δημιουργώ!



Οι επιμέρους δραστηριότητες, τα παιχνίδια και τα πειράματα είναι διαφορετικά ανά ημέρα και ανά εβδομάδα.

Η εβδομαδιαία συμμετοχή περιλαμβάνει καθημερινή δραστηριότητα εξωτερικού χώρου, πρωινό, κολατσιό, υλικά για  πειράματα και ατομικές κατασκευές, αναμνηστικό δίπλωμα, φάκελο δραστηριοτήτων και συμμετοχή σε εξόρμηση.

Αλλαγές στο πρόγραμμα ενδέχεται να πραγματοποιηθούν ανάλογα με τη σύνθεση και τις προτιμήσεις των ομάδων.

Έναρξη: 16 Ιουνίου | Ώρα προσέλευσης: 8:00-8:30 | Ώρα αποχώρησης: 15:30-16:00

Εβδομαδιαίο κόστος ανά παιδί: 110€ και 105€ για αδέλφια | Ημερήσιο κόστος ανά παιδί: 25€ και 23€ για αδέλφια
.

Επίσης 3 ξεχωριστές Παρασκευές περιμένουν, εκτός από τους συμμετέχοντες στο summer camp του Μουσείου Πειραμάτων και κάθε άλλο μικρό μας φίλο, που θέλει να περάσει μία ξεχωριστή ημέρα μαζί με τη χαρούμενη παρέα μας!

Έτσι, μόλις έρθει η Παρασκευή και το ρολόι δείξει 10.00 ακριβώς… μπαίνουμε όλοι στο πούλμαν μας και ξεκινάμε για να εξερευνήσουμε όμορφα σημεία της Αθήνας με τρόπο μορφωτικό και ψυχαγωγικό.
Οι προγραμματισμένες μας εξορμήσεις για το καλοκαίρι του 2014 είναι:

    Παρασκευή 20/6«Εξερευνητές του δάσους»: Δημιουργούμε το δικό μας καταφύγιο στο βουνό του Υμηττού, παίζουμε, στήνουμε τις σκηνές μας και μαθαίνουμε να το αγαπάμε και να το προστατεύουμε! Πρέπει, πάσει θυσία, να μη μας ανακαλύψουν οι εμπρηστές και οπωσδήποτε να εμποδίσουμε τα σχέδιά τους, για την καταστροφή του δάσους!
    Παρασκευή 27/6 «Αθήνα μου, πόσο καλά σε ξέρω;»: Οι πεζόδρομοι του ιστορικού κέντρου, είναι το σκηνικό και εμείς οι παρατηρητικοί ντεντέκτιβ, οι αρχαιολόγοι και περιηγητές της πόλης, που ζούμε! Με πυξίδες, κυάλια και οδηγό τη γνώση και τα κτήρια πρέπει να βρούμε το δρόμο μας για να φτάσουμε σε έναν υπέροχο, μουσικό προορισμό, πραγματική έκπληξη!
    Παρασκευή 4/7«Ο Εθνικός Κήπος και τα μυστικά του!»: Μία πράσινη όαση μέσα στην πόλη, κρύβει υπέροχες γωνιές, ιστορικές πληροφορίες, αλλά και αφορμές για παιχνίδι και διασκέδαση! Πάμε να τις ανακαλύψουμε; Φτιάχνουμε το δικό μας χάρτη! Λύνουμε σιγά σιγά το γρίφο, μέχρι να βρούμε το μυστικό κωδικό, που ανοίγει την κλειδαριά με τα παράσημα για όσους ντεντέκτιβ τα καταφέρουν!

Οι παραπάνω εξορμήσεις πραγματοποιούνται με μισθωμένο τουριστικό λεωφορείο και οι προορισμοί, βρίσκονται σε μικρές αποστάσεις, των 15 περίπου λεπτών από το Μουσείο Πειραμάτων. Συμπεριλαμβάνονται όλα τα αναλώσιμα και υλικά κατασκευών για τα εκπαιδευτικά προγράμματα, καθώς και κολατσιό για κάθε παιδί.
Πώς μπορώ να συμμετέχω:
 
Με ημερήσια συμμετοχή, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες του ωρολόγιου προγράμματος του summer camp (ώρες: 8.00-16.00) με κόστος 25€/παιδί. Με συμμετοχή μόνο στην εκδρομή (ώρες: 10.00-13.00) με κόστος: 15€/παιδί.

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης στα 2107210105 και 2107610038 (καθημερινές 09:00 – 17:00).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...