25 Σεπ 2014

Εκπαιδευτική εφαρμογή «Ζωγραφίζω τα ζώα»

Μια ενδιαφέρουσα εκπαιδευτική εφαρμογή «Ζωγραφίζω τα ζώα» αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, με σκοπό να διασκέδασει τους μικρούς φίλους μας. Έχουν τη δυνατότητα να χρωματίσουν τα ζώα και παράλληλα να μάθουν  άλφαβήτα και αριθμούς, μέσα από τις εντυπωσιακές σελίδες της. Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 35 διαφορετικών χρωμάτων για να αναδείξουν το καλλιτεχνικό  τους ταλέντο, ζωγραφίζοντας κάθε ζώο στο φυσικό του περιβάλλον.

Ακριβώς το ίδιο ισχύει για τους αριθμούς από το 0 έως το 9 οι οποίοι βρίσκονται σε ξεχωριστή κατηγορία. Στην εφαρμογή περιλαμβάνονται χρήσιμες φωνητικές οδηγίες στα ελληνικά, βοηθώντας στη σωστή προφορά των γραμμάτων, ενώ διασκεδαστικές εναλλαγές εικόνων θα διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Η εφαρμογή «Ζωγραφίζω τα ζώα» έρχεται με ένα πλήθος χαρακτηριστικών, που σίγουρα θα απασχολήσει δημιουργικά παιδιά αλλά και γονείς.

Ας τα δούμε:

    24 σελίδες με γράμματα και ζώα για να χρωματίσετε
    10 σελίδες με αριθμούς για να χρωματίσετε
    35 διαφορετικά μολύβια χρωμάτων
    τρία μεγέθη πινέλων για χρωμάτισμα ή σβήσιμο
    φωνητικές οδηγίες σε ολόκληρη την εφαρμογή στα ελληνικά
    Η εφαρμογή λειτουργεί για iPod / iPhone και iPad

Πρόκειται για μια ελληνική υλοποίηση που μας έκανε καλή εντύπωση με έντονα γραφικό περιβάλλον ευχάριστο μουσικό χαλί και φωνητική καθοδήγηση. Θα είχε ενδιαφέρον η δυνάτητα zoom σε επερχόμενο update για καλύτερη ζωγραφική εντός των γραμμών.
Εάν ενδιαφέρεστε να δοκιμάσετε την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν έκδοση και στη συνέχεια να προβείτε στην αγορά της, από τον παρακάτω σύνδεσμομε κόστος 1,79€. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...