18 Ιουν 2015

Ετικέτες για να μην χάνουν το παραμικρό

Χάνουν τα παιδιά σας τα προσωπικά τους αντικείμενα στο σχολείο, στο μπαλέτο και στις αθλητκές τους δραστηριότητες;
Μια έξυπνη πρόταση που ελπίζουμε να σας απαλλάξει από το γνωστό "κυνήγι θησαυρού"...


Η Εταιρεία Onomaseto ιδρύθηκε το 2013 και από τότε έχουμε ραγδαία αναπτυχθεί και έχουμε επεκτείνει την πρακτική μας, με μία διασκεδαστική γκάμα ετικετών. Όπως υποδηλώνει το όνομά μας, η εταιρεία μας παράγει ετικέτες που σας επιτρέπουν να ονομάζετε όλα τα υπάρχοντά σας, ώστε να αποφευχθεί η απώλειά τους και η ανάμιξή τους στο σχολείο, την κατασκήνωση, στο γραφείο, ακόμα και στις ένοπλες δυνάμεις!

Καθώς έχουμε δεσμευτεί για την ικανοποίηση του πελάτη, πριν από την έναρξη του προϊόντος μας, διεξήγαμε εκτεταμένη έρευνα, δοκιμάσαμε αμέτρητες ετικέτες και ακούσαμε σχόλια από τους σκληρότερους κριτικούς, τις μαμάδες και τα παιδιά. Μετά από δύο χρόνια δοκιμών είναι πλέον σαφές ότι οι ετικέτες μας είναι πραγματικά ανώτερες σε πολλά από εκείνες που ήδη διατίθενται, επειδή όχι μόνο κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά που διατίθενται, αλλά κολλάνε σε σχεδόν οτιδήποτε και παραμένουν σταθερά στη θέση τους. Αλλά δεν σταματάμε εκεί καθώς αναζητούμε συνεχώς νέα υλικά και τα δοκιμάζουμε, έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργούμε διαρκώς καινοτόμες ετικέτες για παιδιά και ενήλικες. Ανεξάρτητα από το αν είστε μία πολυάσχολη μαμά και πρέπει να ονομάσετε τα υπάρχοντα των παιδιών σας ή αν είστε ένας ένστολος επαγγελματίας θα εκπλαγείτε με το τι μπορείτε να ονομάσετε.

Παρά το γεγονός ότι εξακολουθούμε να είμαστε μια πολύ νέα εταιρεία, αυξανόμαστε με ταχείς ρυθμούς και γινόμαστε γρήγορα γνωστοί για την ποιότητα των προϊόντων μας και την φιλική και αποτελεσματική μας εξυπηρέτηση. Προσπαθούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.
 Ενδεικτικά σας προτείνουμε: το Σχολικο Πακετο το οποίο περιέχει 112 ετικέτες στο σύνολό του, με 19,90 € :
    40 Original Iron-me™ Ετικέτες
    60 Original Stick-me™ Ετικέτες
    6 ζευγάρια Shoezz™ Ετικέτες
 Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ελιζιάννα Χριστοδούλου, Παιδιατρική Εργοθεραπεύτρια SIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...