9 Σεπ 2011

«Από τα σπήλαια στα e-books» στο Ευγενίδειο ΊδρυμαΕκπαιδευτικά προγράμματα για μαθητικές ομάδες, ξεκινούν και πάλι από 20 Σεπτεμβρίου.

Σε τρία πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια προσκαλεί τις σχολικές ομάδες δημοτικών και γυμνασίων η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Τα εργαστήρια εντάσσονται στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο:

«Από τα σπήλαια στα e – books». Θέμα του πρώτου εργαστηρίου είναι «Γνωριμία μαθητών με τη Βιβλιοθήκη», του δεύτερου «Η ιστορία της Γραφής», ενώ του τρίτου «Η ιστορική διαδρομή της Βιβλιοδεσίας». Στόχος των εργαστηρίων είναι να φέρουν τα παιδιά σε γνωριμία με τον χώρο του Βιβλίου μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αναπτύσσουν την αγάπη τους για το βιβλίο και το θεσμό της Βιβλιοθήκης.

Το πρόγραμμα της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινάει από τις 20 Σεπτεμβρίου του 2011. Για να μπορέσει ένα σχολείο να συμμετάσχει πρέπει να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Κουρουβακάλη στο τηλέφωνο 210-9469634 ή στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης 210-9469631 - 632. Σημειώνεται ότι η Βιβλιοθήκη έχει διαμορφώσει διαφορετικές παρουσιάσεις για τις σχολικές τάξεις του δημοτικού και για τις σχολικές τάξεις του γυμνασίου.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...