25 Οκτ 2011

Θέατρο με την συμμετοχή των παιδιών..

Από 29 Νοεμβρίου το Θέατρο Χώρα παρουσιάζει στην κεντρική σκηνή δυο ακόμα παραστάσεις της Ιρίνας Μπόικο. Πρόκειται για το «Πολύχρωμο Παραμύθι» και το «Παντζαράκι». που παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία σε προηγούμενα έτη. Αυτή τη σεζόν οι δυο παραστάσεις επανέρχονται ανανεωμένες με καινούρια σκηνικά, κουστούμια και συντελεστές αλλά πάντα με την ίδια κεφάτη και χαρούμενη διάθεση.


ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ (Για παιδιά 2,5-5 ετών)

Για τέταρτη χρονιά τα παιδιά συμμετέχουν σε μια πολύ χαρούμενη ιστορία γεμάτη χρώματα!

Το Πολύχρωμο Παραμύθι απευθύνεται σε παιδιά από 2 έως 5 χρόνων και είναι ένα πολυθέαμα με δύο ηθοποιούς και δέκα κούκλες από τις οποίες οι τρεις έχουν ανθρώπινο μέγεθος, πολλή μουσική και ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Κείμενο-σκηνοθεσία: Ιρίνα Μπόικο
Σκηνικά: Θοδωρής Κανάκης
Κατασκευή κούκλας: Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Δήμητρα Θωμαίδου και Γιώργος Νούσης
Κάθε Κυριακή από 29/11 στις 11.00 π.μ
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

ΤΟ ΠΑΝΤΖΑΡΑΚΙ (Για παιδιά 3-6 ετών)
Το έργο στηρίζεται σε λαϊκό ρώσικο παραμύθι


Για τρίτη χρονιά τα παιδιά φοράνε κουστούμια και μαζί με τους ηθοποιούς ζούνε την περιπέτεια του να μεγαλώνεις ένα παντζαράκι.

Μια φορά και έναν καιρό τρείς φίλοι ξεκίνησαν να πούνε ένα παραμύθι. Στην πορεία όμως τσακώθηκαν! Ποιό παραμύθι ήταν καλύτερο; Ένα τρομακτικό ή ένα τρυφερό; Και δεν θα γινότανε καν η παράσταση, αν δεν βοηθούσαν τα παιδιά! Έντεκα παιδιά από το κοινό, θα ανεβούν στην σκηνή θα φορέσουν τα ήδη έτοιμα κουστούμια και θα παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στην παράσταση, αφού κάνουν ειδική προετοιμασία πίσω από την σκηνή με έναν από τους ηθοποιούς! Το Παντζαράκι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3-6 ετών. Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, στην οποία ουσιαστικά πρωταγωνιστούν 11 παιδιά από το κοινό, τα οποία υποδύονται 11 βασικούς ρόλους του έργου! Μαζί τους ένα σκιάχτρο 2 ηθοποιοί και ένα παντζαράκι που μεγαλώνει καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης...τόσο πολύ που χρειάζεται διαρκώς η βοήθεια των θεατών για να συνεχιστεί η ιστορία!

Κείμενο-σκηνοθεσία Ιρίνα Μπόικο
Παίζουν: Δήμητρα Θωμαίδου και Γιώργος Νούσης
Κάθε Κυριακή από 29/11 στις 12.30 μμ.
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ



Θέατρο Χώρα – Σκηνή Μικρή Χώρα
Αμοργού 20, Κυψέλη
Τηλ.: 210 8673945
www.choratheater.gr

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...