17 Νοε 2011

Σεμινάριο «Ειδική Αγωγή» από το Παν/μιο Μακεδονίας

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Γιαννιτσά σεμινάρια 450 ωρών για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ και ΙΕΚ με θέμα: Ειδική Αγωγή (Δεκέμβριος 2011 – Μάιος 2012).

Επιστημονικά Υπεύθυνη: Αναστασία Αλευριάδου
Αναπληρώτρια Καθηγήτρια


Η διαμόρφωση του προγράμματος είναι με βάση 8ωρα μαθήματα. Η επιμόρφωση απευθύνεται σε εργαζόμενους στο χώρο της Ειδικής και Γενικής Αγωγής, σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ που ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν στο χώρο της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα γίνονται το Σάββατο, 2 (δύο φορές) το μήνα.

Το πρόγραμμα μπορεί να παρακολουθήσουν ως ακροατές και γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες έως 5 το πολύ σε κάθε τμήμα δωρεάν.


Tο κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα (950 ευρώ), στα οποία συμπεριλαμβάνονται βιβλία, σημειώσεις υπό τη μορφή cd, συμμετοχή σε ημερίδα, παράδοση εργασιών και αξιολόγησή τους με εξετάσεις και εργασία, υποτροφία.

Η προκαταβολή για την κάλυψη της θέσης ανέρχεται στο ποσό των 250 ευρώ, ενώ το υπόλοιπο μοιράζεται σε 2 ισόποσες δόσεις, οι οποίες θα καταβληθούν στη διάρκεια του σεμιναρίου.

Για το δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια της Ειδικής Αγωγής προαπαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού 250 € στον αρ. λογαριασμού 5250-039507-824 (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) της Επιτροπής Ερευνών του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας.

Η ακύρωση της εγγραφής μπορεί να γίνει σε διάρκεια 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία εγγραφής και επιστρέφονται τα 50 ευρώ.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 40 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΟΛΗ (ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΑΣ!)

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ-ΔΕΠ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

Παρέχεται βεβαίωση επιμόρφωσης (εξειδίκευσης) υπογεγραμμένη από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Προγράμματος.

Το πρόγραμμα παρέχει παιδαγωγική επιμόρφωση στην  ΕΑΕ (250 ώρες) εξαμηνιαίας διάρκειας μαθήματα στην Παιδαγωγική της ένταξης και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (στην Εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων με νοητική αναπηρία, ειδικές μαθησιακές δυσκολίες, αυτισμό, τύφλωση, Νέες Τεχνολογίες και ΑΜΕΑ κ.α.), καθώς επίσης πρακτική άσκηση και εξειδικευμένες εργασίες στο γνωστικό αντικείμενο του/της κάθε επιμορφούμενου/ης. Οι υπόλοιπες 200 ώρες καλύπτονται μέσω του προγράμματος Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης.

Δείτε εδώ την προκήρυξη
Συμπληρώστε εδώ την αίτηση

Οι αιτήσεις γίνονται on line.
ΕΝΑΡΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 20/10/2011
ΛΗΞΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ: 27/11/2011

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 10 Δεκεμβρίου. Tην πρώτη μέρα έναρξης του Σεμιναρίου θα πρέπει να κατατεθεί η απόδειξη κατάθεσης λογαριασμού της προκαταβολής στη Γραμματεία του Σεμιναρίου.

Πληροφορίες:
  • Λάζαρος Παπουτζής, Γραμματεία, 2385055103, seanured@gmail.com
  • Ιφιγένεια Βαμβακίδου, Αν. Καθηγήτρια, συντονίστρια έργου, 23850 55103, 6972078354

Πηγή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...