11 Νοε 2011

H εταιρία "safebebe"

Η παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες babyproofing.
Babyproofing ονομάζεται η διαδικασία αναβάθμισης της ασφάλειας ενός χώρου, έναντι παιδικών τραυματισμών.

Οι υπηρεσίες καλύπτουν όλο το φάσμα των babyproofing αναγκών σας, από συμβουλευτική, προμήθεια υλικών, εγκατάσταση από τα εξειδικευμένα συνεργεία μας, συντήρηση, και τεχνική υποστήριξη κάθε είδους.

Σύμφωνα διεθνείς έρευνες, τα παιδιά μεταξύ των ηλικιών από 1 έως 4 ετών είναι πιο πιθανό να τραυματισμούν στο σπίτι, παρά σε εξωτερικό χώρο. Σχεδόν τα δύο τρίτα του συνόλου των τραυματισμών παιδιών έως 3 ετών, που συμβαίνουν στο σπίτι, απαιτούν επίσκεψη στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. (Πηγή: National Safe Kids Campaign) 

Η καλύτερη στιγμή για να κάνετε babyproof το σπίτι σας είναι πριν το παιδί σας αρχίσει να μπουσουλάει. Το σπίτι σας είναι ο χώρος όπου το παιδί σας θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του από 1 έως 4 ετών, παίζοντας και εξερευνώντας. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το οικιακό περιβάλλον είναι σε κατάσταση που ενθαρρύνει και δεν αποθαρρύνει την ανάπτυξη του παιδιού σας. Με το babyproofing μπορείτε να χαρίσετε στο παιδί σας ένα ασφαλέστερο περιβάλλον ανάπτυξης, το οποίο θα καταφέρει να μειώσει και τη δική σας ανησυχία.
Το κόστος της babyproofing εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος του σπιτιού σας, τον τρόπο ζωής σας, το πλήθος και τους τύπους των κινδύνων που θα επιλέξετε να περιορίσετε, και φυσικά την ηλικία του παιδιού σας. Η safebebe θα σας προτείνει τον σχεδιασμό που ταιριάζει τις δικές σας ανάγκες βάσει της μελέτης που θα συντάξει το εξειδικευμένο προσωπικό της. Σαν γενικός κανόνας ισχύει ότι για ένα μέσο σπίτι (80-100 τμ) το κόστος κυμαίνεται από 500€-1500€
Το τελικό κόστος του babyproofing το προσαρμόζετε εσείς, διαλέγοντας ποιους κινδύνους θέλετε να περιορίσετε σε κάθε χώρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...