6 Δεκ 2011

Τι μας προσφέρει το Μουσείο Συναισθημάτων για τον Δεκέμβριο?

Το Μουσείο Συναισθημάτων κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι, υποδέχεται τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του για να παίξουν μαζί στη διαδραστική έκθεση: «Ποιος είμαι εγώ;», και να ανακαλύψουν… τις ικανότητες, τις δυσκολίες, τις ανάγκες, τα συναισθήματα, τα όνειρα, τις επιθυμίες τους και να φτιάξουν τα δικό τους παραμύθι!

Είσοδος στο μουσείο:
4 ευρώ

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

Στη 1 το μεσημέρι κλείνει ο εκθεσιακός χώρος του μουσείου και ξεκινάει κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή ένα διαφορετικό εργαστήριο σχεδιασμένο και εμπνευσμένο από την έκθεση του μουσείου με στόχο την ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία ενηλίκων και παιδιών. Ακολουθούν οι τίτλοι, οι ημερομηνίες και οι σύντομες περιγραφές των εργαστηρίων.

Είσοδος στα εργαστήρια:
8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΑΣ
ή αλλιώς παραμυθοκαμώματα

για ενήλικες και παιδιά 5-12 ετών

Κάθε φορά που φτιάχνουμε ένα παραμύθι ενεργοποιούμε και επεξεργαζόμαστε δημιουργικά τον εσωτερικό μας κόσμο μέσα στο ασφαλές και συμβολικό περιβάλλον του παραμυθιού μας.
Τι είναι λοιπόν τα παραμυθοκαμώματα; Τα παραμυθοκαμώματα είναι εργαστήρια μυθοπλασίας όπου μικροί και μεγάλοι μαζί φτιάχνουμε το δικό μας παραμύθι!... άλλοτε με ιππότες, άλλοτε με μάγισσες, άλλοτε με πονηρούς γάτους, άλλοτε με σοφές κουκουβάγιες και το σίγουρο είναι ότι κάθε φορά τα παραμυθοκαμώματα μας θα είναι μοναδικά!!

«Παραμυθοκαμώματα …με μάγισσες!»


Ημερομηνίες:  10, 11, 17 Δεκεμβρίου
Είσοδος στα εργαστήρια:
8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ…
ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!

για ενήλικες και παιδιά 6-12 ετών

Στόχος των εργαστηρίων είναι να ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους να γνωριστούν και να γνωρίσουν τον εαυτό τους καλύτερα μέσα από το παιχνίδι, τη ζωγραφική, τα παραμύθια. Τα συγκεκριμένα εργαστήρια έχουν σχεδιαστεί με βάση τα θέματα της έκθεσης του μουσείου και με σκοπό την ευχάριστη και δημιουργική επικοινωνία ενηλίκων και παιδιών.

«Ο εαυτός μου σε ένα μαγικό καθρέφτη»

Μπορεί ένας καθρέφτης να δείξει ολόκληρο τον εαυτό μας, δηλαδή και από έξω και από μέσα;
-Μόνο αν είναι μαγικός!
-Μα υπάρχουν μαγικοί καθρέφτες;
-Μόνο αν τους φτιάξουμε εμείς!

Ημερομηνίες: 4, 18 Δεκεμβρίου, και 8, 22 Ιανουαρίου
Είσοδος στα εργαστήρια: 8 ευρώ
(στην τιμή των εργαστηρίων προσφέρεται και η είσοδος στην έκθεση)Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στο Μουσείο Συναισθημάτων παιδικής ηλικίας.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...