6 Απρ 2012

Πάσχα με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» προσκαλεί και φέτος όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στα Πασχαλινά Bazaar που διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα.

Όπως κάθε χρόνο μπορείτε να βρείτε τις πιο πρωτότυπες και χαρούμενες πασχαλινές λαμπάδες και κατασκευές των εθελοντών μας που με νέες τεχνικές, πολύ μεράκι και περισσή αγάπη δημιούργησαν, ιδανικές να διακοσμήσουν τα σπίτια και τις καρδιές όλων μας!
Σας περιμένουμε λοιπόν....
Αθήνα:
Στο σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μαρούσι, στο περίπτερο μας από την Δευτέρα 26 Μαρτίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου 2012, καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο κινητό παζάρι την Κυριακή 1 Απριλίου από τις 11 πμ έως τις 9 μμ. Με την υποστήριξη της εταιρίας LAMDA Flisvos Marina A.E.

Στον Άγιο Αντώνιο στο Περιστέρι, στο περίπτερό μας από τη Δευτέρα 2 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου 2012, καθημερινά, σε ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου.

Στην πλατεία Φλοίσβου στο Π. Φάληρο (Άγιος Αλέξανδρος), στο κινητό παζάρι τη Δευτέρα 2 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ.. Με την υποστήριξη του Δήμου Παλαιού Φαλήρου

Στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο, στο κινητό παζάρι την Τρίτη 3 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ..Με την υποστήριξη του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου.

Στην πλατεία Καισαριανής στην Καισαριανή, στο κινητό παζάρι την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5 μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Καισαριανής.

Στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα, στο κινητό παζάρι την Πέμπτη 5 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Γλυφάδας.

Στην πλατεία Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω, στο κινητό παζάρι την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Αιγάλεω.

Στην πλατεία Ιλίου στο Ίλιον, στο κινητό παζάρι το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Ιλίου.

Στο ALLOU! FUN PARK στον ΑΓ. Ι. Ρέντη, στο κινητό παζάρι μας την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 11μ.μ.. Με την υποστήριξη του Allou! Fun Park

Στην πλατεία Ιλίου στο Ίλιον, στο κινητό παζάρι το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ., τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 5μ.μ., τη Μ. Τρίτη 10 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Ιλίου.

Στην Κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (πλατεία Ελευθερωτών) στο Χαλάνδρι, στο περίπτερό μας από τη Μ. Δευτέρα 9 Απριλίου έως και τη Μ. Πέμπτη – 11π.μ. με 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.

Στο πάρκο Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα (έναντι Δημαρχείου Βύρωνα), στο κινητό παζάρι τη Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 9μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Βύρωνα.


Θεσσαλονίκη:
Στο κιόσκι του Χαμόγελου του Παιδιού (Αριστοτέλους & Ερμού), από την Πέμπτη 15 Μαρτίου έως και τη Μ. Παρασκευή 13 Απριλίου 2012, τις καθημερινές 9π.μ.- 9μ.μ και το Σάββατο 9π.μ. – 5μ.μ.

Στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμαριάς στη Καλαμαριά (Παπάγου με Καλλίδου), από την Παρασκευή 23 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 6 Απριλίου και ώρες λειτουργίας 8π.μ. – 1μ.μ.

Στο Σπίτι μας στο Φοίνικα, το Σάββατο 7 Απριλίου και την Κυριακή 8 Απριλίου.

Στον Παιδικό Σταθμό ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ στο Πανόραμα (Σωκράτους 15-17), την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 2μ.μ..

Στο Νοσοκομείο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ στην περιφερειακή οδό Ν. Ευκαρπίας, τη Μ. Τετάρτη από τις 10π.μ. έως τις 6μ.μ.

Στον Άγιο Αθανάσιο από την εθελοντική ομάδα του Αγίου Αθανασίου, την Κυριακή 8 Απριλίου.

Πάτρα:

Στον Υπαίθριο Χώρο ΕΣΠΕΡΟΣ στην Πάτρα (πλατεία Αγίου Γεωργίου), την Πέμπτη 5 Απριλίου και την Παρασκευή 6 Απριλίου από τις 10π.μ έως 9μ.μ. , το Σάββατο 7 Απριλίου από τις 10.π.μ έως τις 6μ.μ και την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 4μ.μ.


Χαλκίδα:

Στο Κόκκινο Σπίτι (Αίθουσα εκθέσεων) Δήμου Χαλκιδέων στη Χαλκίδα- Κρηπίδωμα(Παραλία Χαλκίδας), το Σάββατο 7 Απριλίου και την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 8μ.μ.


Κόρινθος:

Στην Κόρινθο (Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού), από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου, 9π.μ. – 10μ.μ.


Κιάτο:

Στο Κιάτο στον πεζόδρομο, από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και το Μ. Σάββατο 14 Απριλίου, 9π.μ. – 10μ.μ.


Καλαμάτα:

Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (Αριστομένους), από την Τετάρτη 28 Μαρτίου έως και την Κυριακή 1 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9π.μ.-3μ.μ και 5μ.μ – 9μ.μ.


Πύργος:

Στο Φουαγιέ Νομαρχίας Πύργου στον Πύργο (Μανωλοπούλου 31), από την Τρίτη 3 Απριλίου έως και το Σάββατο 7 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 10 π.μ.–9μ.μ.


Ζάκυνθος:

Στη Ζάκυνθο (Ταβουλάρη 57, Άγιος Παύλος Ζακύνθου), από την Πέμπτη 5 Απριλίου έως και την Κυριακή 8 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9π.μ–9μ.μ.


Κέρκυρα:

Στο Γραφείο Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Κέρκυρας, από την Παρασκευή 6 Απριλίου έως και τη Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου, ώρες λειτουργίας 9.30π.μ. – 9.30μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Κέρκυρας.


Οινόφυτα:

Στο εργοστάσιο GENERAL MILLS Α.Ε. στα Οινόφυτα, την Τρίτη 3 Απριλίου από τις 10π.μ. έως τις 5μ.μ.

Στο εργοστάσιο Schneider Electric στα Οινόφυτα, την Τετάρτη 4 Απριλίου από τις 10π.μ έως τις 3 μ.μ.


Ξάνθη:

Στα Ιδιωτικά Σχολεία Ξάνθης ΑΞΙΟΝ στην Ξάνθη (9ο χλμ ΕΠ.Ο. Ξάνθης – Αβδήρων). Με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου


Κοζάνη:

Στα Σέρβια Κοζάνης, την Κυριακή 8 Απριλίου από τις 11π.μ. έως τις 2μ.μ. Με την υποστήριξη του Δήμου Σερβίων και των νηπιαγωγείων αυτού.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...