15 Μαΐ 2012

1η Επιστημονική Ημερίδα του Συλλόγου Αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής ΑγωγήςO Σύλλογος Αποφοίτων του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής σας καλεί στην 1η Επιστημονική Ημερίδα που διοργανώνει, με τίτλο: «Από τη θεωρία στη δράση – Χτίζουμε την ειδική αγωγή στην πράξη» που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο, στις 27 Μαΐου του 2012, στις 10.00 – 15.30, στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Αμφιθέατρο Κορδάτος – Κτίριο Παπαστράτου).

Δάσκαλοι και νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής, απόφοιτοι του Π.Τ.Ε.Α., θα παρουσιάσουν επιστημονικά τεκμηριωμένες εκπαιδευτικές παρεμβάσεις, που έχουν εφαρμόσει στην ελληνική σχολική πραγματικότητα σε μαθητές με τύφλωση και αυτισμό σε Ειδικά Σχολεία, σε Τμήματα Ένταξης και Παράλληλη Στήριξη.

Σκοπός της ημερίδας είναι να παρουσιαστεί από τους ίδιους τους δασκάλους και νηπιαγωγούς ειδικής αγωγής η διδασκαλία της πράξης και να αναπτυχθεί ένα πεδίο ανταλλαγής γνώσεων, εμπειριών, πρακτικών ιδεών και απόψεων. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς, γονείς, φοιτητές και κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ειδικής αγωγής.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης.

Η γνώμη σας:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...