12 Φεβ 2014

«60′ με το infokids.gr» στον ifeelkid

Το αγαπημένο site για γονείς και παιδιά, το infokids.gr, απέκτησε φωνή μέσα από το ραδιόφωνο του iFeelKid. Η Εφη Σακελλαρίου με πλούσια θεματολογία και με καλεσμένους ­έκπληξη πληροφορεί τους ακροατές της για όλα όσα θέλει να γνωρίζει  η οικογένεια.



11.00­-12.00 κάθε Δευτέρα και 15.00, Τετάρτες μεσημέρι, το infokids.gr σας περιμένει σε μια εκπομπή με όλα τα νέα και ενδιαφέροντα της εβδομάδας, με τις προτάσεις του για τις εκδηλώσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε μαζί με τα παιδιά σας, αλλά και προτάσεις για σεμινάρια, συζητήσεις ή ομιλίες που αφορούν εσάς, σε σχέση πάντα με τα παιδιά.

Και όχι μόνο αυτά. Έρευνες, αγαπημένα βιβλία, διατροφικά tips, συμβουλές υγείας και εκπαιδευτικά νέα θα σας προσφέρουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζεστε μέσα στην εβδομάδα.

Και η έκπληξη που έχουμε για σας; Κάθε εβδομάδα θα μας συντροφεύει στον ραδιοφωνικό μας περίπατο ένας καλεσμένος. Μαζί του θα μιλάμε και θα σχολιάζουμε τη δική μας, ξεχωριστή επικαιρότητα. Σας περιμένουμε!

Δευτέρα 3/2 στις 11.00 και Τετάρτη 5/2 στις  15.00 καλεσμένος της εκπομπής μας ο συνεργάτης του infokids.gr, ηθοποιός­ συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...