28 Ιουλ 2014

Καλοκαίρι με βιβλία για τους μικρούς μας φίλους


 Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια σειρά παιδικών βιβλίων για το καλοκαίρι από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, που ήρθαν για να γεμίσουν τις ώρες των διακοπών!


Ένα συναρπαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων γεμάτο αυτοκόλλητα και παιχνίδια που βοηθάει το παιδί να ετοιμαστεί για την Α΄ Δημοτικού. Θεότρελα παιχνίδια στο νερό, ατέλειωτα παιχνίδια με τα πλάσματά της θάλασσας. Το παιδί ταξινομεί, συγκρίνει, αντιστοιχεί, μετράει, κόβει, κολλάει, χρωματίζει, σχεδιάζει, γράφει, φτιάχνει παζλ, διασκεδάζει!
Η ύλη του βιβλίου ακολουθεί το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών. Περιλαμβάνονται 50 συναρπαστικά θαλασσινά αυτοκόλλητα. Στόχοι της σειράς: ανάπτυξη νοητικής ικανότητας, λεπτής κινητικότητας, λογικομαθηματικής σκέψης, παρατηρητικότητας, συντονισμός ματιού-χεριού.



 Ένα καλοκαιρινό βιβλίο που πάει διακοπές με το παιδί και το προετοιμάζει για το Νηπιαγωγείο. Το παιδί παίζει και μαθαίνει παρέα με το Φίνι, το πιο διασκεδαστικό δελφίνι. Κολλάει, χρωματίζει, κόβει, παρατηρεί, παίζει με αριθμούς, λέξεις, παζλ, λαβύρινθους και ντόμινο, κερδίζοντας το πιο όμορφο βραβείο!





Ένα καλοκαιρινό βιβλίο που βουτάει στη θάλασσα της ύλης του Νηπιαγωγείου και προετοιμάζει το παιδί για την Α Δημοτικού. Το παιδί περνά τις διακοπές του δημιουργικά, κολυμπώντας στη θάλασσα, παίζοντας με ψάρια, δελφίνια, καρχαρίες, γοργόνες και πειρατές! Κολλάει, χρωματίζει, κόβει, παρατηρεί, διασκεδάζει, παίζει με αριθμούς, λέξεις, παζλ και ντόμινο, κερδίζοντας το πιο όμορφο βραβείο!



Ένα συναρπαστικό τετράδιο δραστηριοτήτων γεμάτο αυτοκόλλητα και παιχνίδια που βοηθάει το παιδί να ετοιμαστεί για το Νηπιαγωγείο. Ένα θεότρελο πάρτι στο βυθό, ένα ατέλειωτο παιχνίδι με τα πλάσματά της θάλασσας. Το παιδί ταξινομεί, συγκρίνει, παρατηρεί, ταυτίζει, αντιστοιχεί, μετράει, κόβει, κολλάει, χρωματίζει, σχεδιάζει, γράφει, φτιάχνει παζλ, διασκεδάζει! Η ύλη του βιβλίου ακολουθεί το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών. Περιλαμβάνονται 50 συναρπαστικά θαλασσινά αυτοκόλλητα. Στόχοι της σειράς: ανάπτυξη νοητικής ικανότητας, λεπτής κινητικότητας, λογικομαθηματικής σκέψης, παρατηρητικότητας, συντονισμός ματιού-χεριού.

Καλή ανάγνωση!!!
Ελιζιάννα Χριστοδούλου, Παιδιατρική Eργοθεραπεύτρια SIT

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...