20 Ιουλ 2011

Backseat Driver από την ToyToyota


Για iPhone, iPad, iPod Touch

"Backseat driver" ονομάζουμε στα αγγλικά την πεθερά. Επειδή κάθεται στο πίσω κάθισμα και δίνει συνεχώς οδηγίες, λες κι εκείνη είναι ο οδηγός. Η ToyToyota είναι ένα τμήμα της γνωστής αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota. Η εφαρμογή αυτή δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά σας ν' ακολουθήσουν το αυτοκίνητο που οδηγείτε και να χαρούν τη διαδρομή παίζοντας.

Μέσω του GPS της συσκευής, η εφαρμογή είναι σε θέση να δημιουργήσει έναν εικονικό δρόμο ακριβώς ίδιο με το δρόμο στον οποίο κινείστε. Στο δρόμο αυτό φαίνεται το Papa Car (αυτοκίνητο του μπαμπά), το οποίο καλείται ο παίκτης ν' ακολουθήσει με το My Car (δικό μου αυτοκίνητο). Ο παίκτης παίρνει πόντους ανάλογα με την ακρίβεια των κινήσεών του σε σχέση με τις κινήσεις του Papa Car και μαζεύοντας τα αντικείμενα που πέφτουν από το Papa Car.
Η εφαρμογή αποθηκεύει αυτόματα τη διαδρομή, ώστε να μπορεί το παιδί σας να την ξαναδεί ή να τη μοιραστεί με τους φίλους του στο Twitter. Με τους συγκεντρωμένους πόντους, μπορεί επίσης να αλλάξει τη σχεδίαση του αυτοκινήτου του. 
Τα κυριότερα ωστόσο είναι ότι θα βρει μια νέα ασχολία, θα του φανεί πιο ενδιαφέρουσα η διαδρομή και πιθανότατα θα σταματήσει να διαμαρτύρεται.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...