13 Σεπ 2011

Ομοιοπαθητική: μια αληθινή μαρτυρία!

της Ελιζιάννας Χριστοδούλου, Παιδιατρικής Εργοθεραπεύτριας, SIT.


Διάβασα την παρακάτω εμπειρία μίας μητέρας (στο noesi.gr), η οποία διηγείται πόσο μεγάλη βελτίωση σημείωσε ο γιός της μετά από χρήση ομοιοπαθητικών σκευασμάτων και ενθουσιάστηκα! Αν στο μέλλον ο κλάδος της Ομοιπαθητικής μπορεί επίσημα να θεραπεύει ή έστω να μειώνει συμπτώματα ασθενειών μέσω "φυσικών φαρμάκων" θα είναι ευχής έργον.



"Πρόσφατα διαπίστωσα ότι ο γιος μου πάσχει από ιδιοπαθή επιληψία (τυπικές αφαιρέσεις). Η συχνότητα παρουσίασης των κρίσεων ήταν πολύ μεγάλη. Παρουσίαζε μία κρίση σχεδόν κάθε μισή ώρα. Μετά από εξέταση από παιδονευρολόγο μας πρότεινε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι είμαστε ως γονείς επιφυλακτικοί σχετικά με τα αντι-επιληπτικά φάρμακα θελήσαμε να δοκιμάσουμε την ομοιοπαθητική.

Από τον πρώτο κιόλας μήνα, οι κρίσεις μειώθηκαν περίπου στις 2-3 την ημέρα, εδώ και ένα μήνα, δεν έχουν παρουσιαστεί καθόλου κρίσεις. Σίγουρα είναι πολύ νωρίς.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θεραπευτήκαμε διότι περιμένουν τα αποτελέσματα και του επόμενου εγκεφαλογραφήματος τον επόμενο μήνα. Πάντως υπάρχει μία πολύ σημαντική βελτίωση.

Πέρα από αυτό, οι φοβίες που συνήθιζαν να ταλαιπωρούν τον μικρό εξαφανίστηκαν. Ελπίζω η εμπειρία μου να φανεί χρήσιμη σε άλλους γονείς".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...